Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarrr hanımlarr nasılsınız maşallah keyifler yerindee
hop hop:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:::
selam kızlar güzel hoş sohbetler :79: nasılsınızyeter ciğim kusura bakma ancak gelebildim ve yine bastırıyorum fazla vaktim yok kızlar şimdiden kusuruma bakmayın
![]()
![]()
![]()
selam kızlar güzel hoş sohbetler :79: nasılsınızyeter ciğim kusura bakma ancak gelebildim ve yine bastırıyorum fazla vaktim yok kızlar şimdiden kusuruma bakmayın
![]()
![]()
![]()
zelalcim sana göstermek için bir tablo buldum... düsük sonrası ilk yumurtlama tablosu ve hemen hamile kalmıs akabinde (masallah) altta küçük yıldız varya 20 kusur günlerde o da lekenlenme olmus demek canım.. bi incile bak assadaki tabloyu.. (üstüne basınca büyüyor seker...)
Eki Görüntüle 162601
hoş buldum canım iyiyim sen nasılsınhg canım nasılsın![]()
hoş buldum canım teşekkür ederimhoş geldin canımmmm![]()
zelalcim sana göstermek için bir tablo buldum... düsük sonrası ilk yumurtlama tablosu ve hemen hamile kalmıs akabinde (masallah) altta küçük yıldız varya 20 kusur günlerde o da lekenlenme olmus demek canım.. bi incile bak assadaki tabloyu.. (üstüne basınca büyüyor seker...)
Eki Görüntüle 162601
canım bütün gün pike ile beraberim, onunla konuşa konusa bu hale geldim, oda yakında bizim gibi konusmaya baslicak herhal..sarılalım bebemmmmmmmtatlım yalnız ben dikkat ettim sen paşayla fazla vakit geçiriyon galiba artık miyavlamaya başladın
![]()
kızlaaar ben mola veryorm görşrz![]()
hoş geldin ecemmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 162601
hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın
hoş buldum canım teşekkür ederim
hoş bulduk kızlarrrr
hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın
hoş buldum canım teşekkür ederim
pikemm ben de sana şeyi sorcaktım..bu sitede hamilelere ait inceleyebileceğimiz tablolar var mı..varsa nerden bakabiliriz....