inşallah canım inşallah hepimiz bu bebiş bekleyenler kervanından kurtulalım inşşş Rabbim tez zamanda nasip etsin inşşşşşşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aminnnnn aminnn inşallahhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallah hepimiz bu bebiş bekleyenler kervanından kurtulalım inşşş Rabbim tez zamanda nasip etsin inşşşşşşş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin önce sağlık huzur tabiki
inşallah tatlım inşalllah
aynen katılıyorum canım Rabbim önce huzur sağlık versin en önemlisi o sonrada hayırlı evlat nasip etsin.
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin önce sağlık huzur tabiki
kıjlar fatmagülün yengesi kudurdu başka adama kaçtı![]()
aminn canım aminn bende hep öyle dua ederim hepp hepimiz içinhayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin önce sağlık huzur tabiki
aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş
tatlım senin ateş ne alemde? bende haaalaaaaaa bi numara yookk.. bu ay fos çıktı galiba..:26:
bir taraftanda şatma gülümü izliyorsun![]()
kızlarr ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlarr inş hayırlı bir günle başlarız güne kendinize çok iyi bakın öptümmm hepinizii:80::80::80::80::79::79::79:
kızlar benkaçar kociş uyurken bende yatayım birazcık sefiyorm sizi![]()
ece yeter güle güle iyi akşamlar bende çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum :87:görüşmek üzere hoşçakalın dostçakalın beni özleyin anacığımmm :86:
![]()
kızlarr ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlarr inş hayırlı bir günle başlarız güne kendinize çok iyi bakın öptümmm hepinizii:80::80::80::80::79::79::79:
canım hala çatlamadı benim yumoş
ece yeter güle güle iyi akşamlar bende çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum :87:görüşmek üzere hoşçakalın dostçakalın beni özleyin anacığımmm :86:
![]()
canım hala çatlamadı benim yumoş