- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
yavyummm,,metuşun gibi bir oğlun olsun mu...yaramaz bişeyy![]()
olsun valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavyummm,,metuşun gibi bir oğlun olsun mu...yaramaz bişeyy![]()
kızlar ben gidip biraz uyumaya çalışayım.iyi geceler öptüm byyyyyy![]()
güzel arkadaşımmmmben inanıyorum ki göbüsün bebükle dolup tasacak.. böle
ikiser ücer cikicak minnoslar.. sonra bize gelip kızlar bi uyusammmmmm diceksin soora asilarını anlatacaksın.. böle böle bi mazi olucak insallah bu günler canım...
sende güzelim sarılınca yavruna (inşallah Allahım)hiç hatırlamıcaksın bile bu sıkıntıları
![]()
![]()
inş. canım yolumuz zor bi yol bazen umutsuzluğa kapılabiliyoruz ama elimizden geldiğince güçlü olmalıyız hem kendimize hemde eşlerimize destek olmak zorundayız inş. Rabbim her daim sabırlı dirençli olmayı nasip etsin hepimize biran önce meleklerimizi yollayıp bizi bu sıkıntı stres üzüntülerden kurtarsın inş.![]()
tmm bebem hadi dinlen biraz ....bye
ben de çıkıyom kızlar iyi uykular....
ayy saram biliyon mu sizin üzüntünüz benim üzüntüm oluyor çoğu zaman..inan şimdi ne kadar hüzünlendim.sen gene de ağlama dayanamam lütfennn
.benim regle yaklaştığım için o hormonlar yerini sinirliliğe bıraktı...![]()
canım kıyamam sizi üzmeyi hiç istemem.ancak sizinlede paylaşmazsam daha kötü oluyorum![]()
hadi saracım ama böle yapma hani biz sabırlıydık ne oldu bizim sabrımıza hadi şeker topla kendini seni seviyoz![]()
tmm bebem hadi dinlen biraz ....bye
evet canım, empati var cünkü ve aynı seyleri yasayıp hissediyorsun, bircogumuz hayatlarımızda en yakınlarımızla bile paylasamazken burda birbirimizle paylasiyoruz... inanın benimde sevgim size karsı o kadar gerçek ki...
paylaşmadan olmaz canım... burda aynı yolun yolcularıyız, hiçbisey tesadüf degil.. sükürler olsun ki sizler çıktınız karşıma...
canım sabırlıyız inş. tabii. ama arada bunlarıda söylemeden olmuyor... güzel arkadaşım günümü çok güzel aydınlatıyorsun tatlım...![]()
iyi geceler, tatlı rüyalar canımkızlar ben gidip biraz uyumaya çalışayım.iyi geceler öptüm byyyyyy![]()
iyi uykular minnosumtmm bebem hadi dinlen biraz ....bye
Aminnnn... canım güzel yüreklim...inş. canım yolumuz zor bi yol bazen umutsuzluğa kapılabiliyoruz ama elimizden geldiğince güçlü olmalıyız hem kendimize hemde eşlerimize destek olmak zorundayız inş. Rabbim her daim sabırlı dirençli olmayı nasip etsin hepimize biran önce meleklerimizi yollayıp bizi bu sıkıntı stres üzüntülerden kurtarsın inş.![]()
güzeller bende gidip esime bakayım, ins. yarın görüsürüz sekerler......:80::80:
![]()
günaydınnnnnn cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun aminn![]()
günaydınnn hanımlarrr hayırlı cumalar cumanız mübarek gününüz hayırlı olur inşallahh