biz de mi gidelim diyosun
hiç ağrı falan varmı canım gerçi herkeste değişiyo belirti aramamak lazım
inş. canım bu sefer bebişin gelir Rabbim yüzünü güldürür
mesela adet sancısı gibi ağrım var
bel ağrısı kasığa iğne batması gibi gelip giden ağrı varmı:26:
sağ tarafta öyle bi ağrı var evet iğne gibi batıyo bazen:26: üşüyorum ne yapsam da ısınamıyorum ateşimde hala 36.2
tatlım ateşinde düşük herşeye hazırlıklı ol olabilirde olmayabilirde en iyisi çok düşünme kafana takıp heyecan yapma Allaha bırak hayırlısını nasip et de Rabbim hayırlandirıp nasip et de
evet canım farkındayım bu ay kendimi çok fazla takip ettim galiba inşallah canım sen yumurtladın mı tatlım:44:
yumurtlamadım canım bu ay es geçcem galiba :44::44: hala ateşim 36.2 bi türlü yükselmiyo saglık olsun yapcak bişey yok
14 ünden sonra yumoş akıntısı gelmişti ama bilemiyorum ben de:44: inşallah yumoşun da gelir bebişin de
inş. canım hepimize gelir bebişlerimiztatlım ben artık nerdeyse akıntıyada inanmıcam benimde geldi ama yumoşun çatlıcana işaret değil bence benim kaç gün önce geldi hani daha çatlayan bişey yok
adetlerin herzaman gecikir mi:26: yani ne kadar gecikse test yaparsın:44: ben de karar verdim bir haftadan fazla gecikmeden heyecan yapmak yok inşallah
tatlım bence en doğrusu adet gecikmeden test yapmaya karşıyım ben bugüne kadar hiç yapmadım bi kaç kez geçti gittim kan verdim negatifi aldım geldiminş. sen pozitifi görürsün canım benim adetlerim zaten birbirine karıştı canım bu aydan sonra takip etcem düzenini tüp falan derken feleği şaştı
amiiiiiin canım benimiki üç ayda adet olup da çocuğu olan arkadaşlarım var Rabbim ol deyince oluyo işte inşallah bizim de olur
şekey hadi yatalım uykun gelmedimi
tatlım görümcem düzgün adet olmazdı senede sayılı olurdu ama evlendi hemen çocuğu oldu hemde 4 tane maşallah benden 1 sene sonra evlendi bu birazda nasip demekki Rabbim acısın bizlere güldürsün artık bizleri
gelmedi ama gidelim canımbizim topiş sağlıklı takılyo ondan galiba bu saatte kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?