meraba canim nasilsin ????????????
sağol cnm sen nasılsın negtaip tüp oayını arkdşlardan öğrendim demkkii haırlı değilmiş şuan iyiisn değilmi cnmm ben gayet iyim bir sorun yok şükür yardana seni burlarda buldum :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba canim nasilsin ????????????
hem evde,hem iş yerinde mi bozuldu ki
bizde bel yok ki cadı cım,biz kazanamayız çok para![]()
nasilsin canim esin nasil oldu .......![]()
dahada iyi ol inş. canımbiraz daha iyim canim ari kesici ictim su andada su torbasi var basimda ....
serpilcim hg canım nasılsın tatlımToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,caadi,tweety7883,yeteeeeer,maonyaaa,
![]()
canım senin şimdi temizlikçiye ihtiyacın vardır gelelimmi sanaburda o iste cok para var ..........
sendemi gelcen şekerrrrrrrrrrevetttttttttttttttttttt![]()
kaydelenim olumlu düşünmeye çalışıyom şende öle yap canım inş. ikiside iyidir pozitif enerji yollayalım leyloşumuzahem evde,hem iş yerinde mi bozuldu ki
bizde bel yok ki cadı cım,biz kazanamayız çok para![]()
dahada iyi ol inş. canım
serpilcim hg canım nasılsın tatlımevet hayıt kapsülünü içicem inş. kafaya koydum
inş. yubada hamiştir canım
canım senin şimdi temizlikçiye ihtiyacın vardır gelelimmi sana![]()
sendemi gelcen şekerrrrrrrrrr![]()
kaydelenim olumlu düşünmeye çalışıyom şende öle yap canım inş. ikiside iyidir pozitif enerji yollayalım leyloşumuza![]()
kız kardeşim çağırıyor eve temizliğe bir kadınn kapılar camları ve mutfak dolabını temizliyor 60 tl
kız kardeşim çağırıyor eve temizliğe bir kadınn kapılar camları ve mutfak dolabını temizliyor 60 tl
dahada iyi ol inş. canım
serpilcim hg canım nasılsın tatlımevet hayıt kapsülünü içicem inş. kafaya koydum
kaydelenim olumlu düşünmeye çalışıyom şende öle yap canım inş. ikiside iyidir pozitif enerji yollayalım leyloşumuza![]()
canim burda saati 10 evro 2 saate yarim saat kofi molasi var oylen yemeyi 8 saate 80 evro alip geliyorsun ..........ben cok istedim gidem esim birakmadi ..... bu bel arisi devam ederse bende carmak zorunda kalicam ..........
canım kapsulunden ziyade otunu kullansan daha iyi olur düşüncesindeyim inşallhh yuba hamileidr silk çıkmış kan vermey gitmişler cnmm oda hayıt kullanmaya başlamıştıı inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh poztiftirr inşallhhhhhhhhhhhhhh
AŞK Namaz kılmaya benzer, Niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz
.
sağol cnm sen nasılsın negtaip tüp oayını arkdşlardan öğrendim demkkii haırlı değilmiş şuan iyiisn değilmi cnmm ben gayet iyim bir sorun yok şükür yardana seni burlarda buldum :))))
sağol canım çok şükür daha iyi
dahada iyi ol inş. canım
kızlar ateş topiğnde yuba var oda hayıt kulanmaya başlamıştı muhtemlen hamile şuan sonuç bekliyoruz bu arda gogelden ya kk dan hayıtı arştırın canlarım belki vesileniz olur![]()
evet canim doru diyosun gel canim ..........
inş. canım pozitifi görürtatlım ne bileyim otu acı diyolar kokusuda kötüymüş yuba otunumu kullanmış kapsülüde ben ronyadan duymuştum
![]()
kofi molasıı dediğin noluo?:26: