Sabırla Bebeğini Bekleyenler

biraz daha iyim canim ari kesici ictim su andada su torbasi var basimda ....
dahada iyi ol inş. canım :71::71::71::71::48:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,caadi,tweety7883,yeteeeeer,maonyaaa,
:3::3::3::1::1::1::3::3::3::3::3::3::3::3:
serpilcim hg canım nasılsın tatlım :48::48:evet hayıt kapsülünü içicem inş. kafaya koydum :8:inş. yubada hamiştir canım :nazar::29::29:
burda o iste cok para var ..........
canım senin şimdi temizlikçiye ihtiyacın vardır gelelimmi sana:9::9::9::9::9:
evetttttttttttttttttttt :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
sendemi gelcen şekerrrrrrrrrr:9::9::9::9::9::9:
hem evde,hem iş yerinde mi bozuldu ki

bizde bel yok ki cadı cım,biz kazanamayız çok para:27:
kaydelenim olumlu düşünmeye çalışıyom şende öle yap canım inş. ikiside iyidir pozitif enerji yollayalım leyloşumuza:69::69::69::69::69:

serpilcim hg canım nasılsın tatlım :48::48:evet hayıt kapsülünü içicem inş. kafaya koydum :8:inş. yubada hamiştir canım :nazar::29::29:

kaydelenim olumlu düşünmeye çalışıyom şende öle yap canım inş. ikiside iyidir pozitif enerji yollayalım leyloşumuza:69::69::69::69::69:

canım kapsulunden ziyade otunu kullansan daha iyi olur düşüncesindeyim inşallhh yuba hamileidr silk çıkmış kan vermey gitmişler cnmm oda hayıt kullanmaya başlamıştıı inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh poztiftirr inşallhhhhhhhhhhhhhh

kız kardeşim çağırıyor eve temizliğe bir kadınn kapılar camları ve mutfak dolabını temizliyor 60 tl

canim burda saati 10 evro 2 saate yarim saat kofi molasi var oylen yemeyi 8 saate 80 evro alip geliyorsun ..........ben cok istedim gidem esim birakmadi ..... bu bel arisi devam ederse bende carmak zorunda kalicam ..........

kız kardeşim çağırıyor eve temizliğe bir kadınn kapılar camları ve mutfak dolabını temizliyor 60 tl

biizm burda yarım gün 30.tam gün 60.

yarım gün alıyrm bazen ben.kendi pencere yer ve kapı silio.bende banyoları yıkıom yerleri süpürüyrm.30ytl.7de gelio 12de gidio

neden olmasın kızzzzzzzzzzz:21::21::21::21::21:

canim burda saati 10 evro 2 saate yarim saat kofi molasi var oylen yemeyi 8 saate 80 evro alip geliyorsun ..........ben cok istedim gidem esim birakmadi ..... bu bel arisi devam ederse bende carmak zorunda kalicam ..........

kofi molasıı dediğin noluo?:26:

canım kapsulunden ziyade otunu kullansan daha iyi olur düşüncesindeyim inşallhh yuba hamileidr silk çıkmış kan vermey gitmişler cnmm oda hayıt kullanmaya başlamıştıı inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh poztiftirr inşallhhhhhhhhhhhhhh

inş. canım pozitifi görür:nazar::69:tatlım ne bileyim otu acı diyolar kokusuda kötüymüş yuba otunumu kullanmış kapsülüde ben ronyadan duymuştum:69::69::69::69:

AŞK Namaz kılmaya benzer, Niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz
.

Kim sırf Allah’a güvenirse, Allah(c.c.) ona her türlü yardıma ulaştırır ve ummadığı yerden rızkını sağlar. Kim sırf dünyaya yönelirse, Allah(c.c.) onu dünyaya havale eder. -- HADİS-İ ŞERİ

sağol cnm sen nasılsın negtaip tüp oayını arkdşlardan öğrendim demkkii haırlı değilmiş şuan iyiisn değilmi cnmm ben gayet iyim bir sorun yok şükür yardana seni burlarda buldum :))))

canim iyi olmana cok sevindim uzun zamandir girmiyom ben diyer topiye .....evet tup sonucu negatif oldu nasip deilmis ......... bu aralar biraz belim ariyo fizik tedavisine basladim .... ustune gripte oldum hersey ust uste geldi ama hersey gecicek ..... bende dondurulmuslarla devam edicam ....:48::48::48:

evet canim doru diyosun gel canim ..........

kızlar ateş topiğnde yuba var oda hayıt kulanmaya başlamıştı muhtemlen hamile şuan sonuç bekliyoruz bu arda gogelden ya kk dan hayıtı arştırın canlarım belki vesileniz olur:49::49::49:

serpilcim peki tohumunumu alıcaz yoksa yeter hazırlanmış suyu falan dedi aktarlarda varmış
acaba hangisini kullansak birde hemen almam lazım benim çünkü kırmızılara az kaldı :27::27:

inş. canım pozitifi görür:nazar::69:tatlım ne bileyim otu acı diyolar kokusuda kötüymüş yuba otunumu kullanmış kapsülüde ben ronyadan duymuştum:69::69::69::69:

bende kapsulünü kulanmıştım ama otu olandan fayda gördüm canım ronyada kulanıyor bebeğim öyle kötüde değil canım dene bakalım ama tavsiyem otu:)

Back
X