Sabırla Bebeğini Bekleyenler

seni seni çay lokum ve çikolata kıj sen rejimde deyilmiydin :27::27::27::27::9::9::9:

tamam anacım :86::86:şeker bende kaçıyom yarın görüşürük byyyyyyyy:48::48::48:

metukam acaba senin gezmediğin yer varmı :27::27::27::66::66::66::66:

bencede tatlım onlar daha iyi yardımcı olabilir :8::8::8::8:

evet canım soruya daha çabuk cevap bulunabilir bizim de hamişler oluyo ama özellikle onlar için açılmış topişler var isimden dolayı hamileyiz de sabırla miadın dolmasını bekliyoz sanıyolar galiba:1::1::1: inşallah öyle düşünenlerin düşündüğü olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: burası:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: dolsun

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir şey soracağımmmmmm (sarayada söyledim topiğin kurucusu olaraktan izin aldım ondan :1:)ben 72.000 fatihaya başladım bebiş için 12.000 tane okudum bana yardımetmek istermisiniz

tatlım izin almak ne demek aaa ağzına bibey sürerim yeterim.
şaka bi yana tabiki yardım ederiz.

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir şey soracağımmmmmm (sarayada söyledim topiğin kurucusu olaraktan izin aldım ondan :1:)ben 72.000 fatihaya başladım bebiş için 12.000 tane okudum bana yardımetmek istermisiniz

yetercim valla yardım etmek isterdim ama ben kendime tefriceyi başladım sagolsun eşimle ikimiz okuyoruz 2000 oldu anca bitsin yardım ederim bacımm

evet canım soruya daha çabuk cevap bulunabilir bizim de hamişler oluyo ama özellikle onlar için açılmış topişler var isimden dolayı hamileyiz de sabırla miadın dolmasını bekliyoz sanıyolar galiba:1::1::1: inşallah öyle düşünenlerin düşündüğü olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: burası:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: dolsun

selincim sana katılıyorum topiğin ismini sanırım yanlış anlıyo arkadaşlar ama olsun dediğin gibi inşallah onların düşündüğü gibi olur burası.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kızlar men gidim çayımı yapım gelim

$89451118nn2.gif

yetercim valla yardım etmek isterdim ama ben kendime tefriceyi başladım sagolsun eşimle ikimiz okuyoruz 2000 oldu anca bitsin yardım ederim bacımm

allah kabul etsinnn

Son düzenleme:

canım da olsa katkım olsun 50 tane alayım bi de benim durumlar belli olmaz biliyosun:37: nezaman biter bi zaman belirledin mi:26:

aminnn inşallah canımmm senin kinide kabul eder allahım inşallah neyse kızlarr bende kaçıyorum çayımı içtim ama mutfagımı toplamam gerekli yarın kısmetse hast gidecem bugünden iimi yapayım diyorum hpinize iyi akşamlarr

iyi geceler tatlım yarın astaneden sevinçli haberlerle gel taammı öptüm byyyy:48::48::48::48::48:

aminnn inşallah canımmm senin kinide kabul eder allahım inşallah neyse kızlarr bende kaçıyorum çayımı içtim ama mutfagımı toplamam gerekli yarın kısmetse hast gidecem bugünden iimi yapayım diyorum hpinize iyi akşamlarr

canım sana bizim (bebişi içinne yaptık)topiğinde okumadıkmmı tefriciye :53::53::53:

Back
X