Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ellerine sağlık saracım ne kadar güzel hikaye ama bazıları gerçekten affedilmeyi haketmiyo dün arkidişime gitmiştim ya onunda 11 senedir çocuğu olmuyo bana dediki kaynanamlara helva vermeye gitmiş kaynanam ona demiş bi sen doğuramadın bide bizimki şimdi bu kadın affedilirmi sen söle

dün benimkide bana soruyo yok mu bişey diye,belki tamamiyle iyi niyetten soruyo,hakkını yemim ama
demiyo ki üç kuruş da biz yardım edelimde,tüp yaptırın,söyledim hemde,para olsa tüp yaptırcam,hiç beklemicem diye.

leylaaaaaaaaaa geeellllllllllllllllll artııııııııııııııııııııııııık

haklısın canım bazen insanların yaptığını unutamıyosun ama o kişilere belli etmesende sen içinde affet içine kin nefret girmesine izin verme.
hem bişey daha söyleyecem hadi senin kaynanan bi densizlik etti öyle bi laf söyledi komşun niye sana yetiştiriyo hemen lafı ben böyle laf gezdirmeyide sevmiyorum.zaten aranızın açık olduğunu biliyo dimi.sen canını böyle şeylere sıkma tatlım.

hem menim arkadaşım Allahın izniyle bu sene anne olacak ve herkesin yüzüne tokat gibi çarpacak bu.

tatlım bunların hepsi aynıiyi niyeti olan dediğin gibi azcıkda maddi yönden yardım ederki biran önce bunlarında çocuğu olsun diye ama hayır canları çıkıyo 5 kuruşları gitcek diye benimkilerde öyleydi artık bide dillerine vurdu adamı ayrı dert karısı ayrı dert adam der kuma kadın der kısır boş ver kardelenim bunları takmaya değmez bu gibiler boş insanlar

anam menimkide heç sormuyo bebek varmı yokmu kadının umurunda değil zahir. ya beni üzmek istemiyo yada cidden umurunda değil.ama hakkını yemeyim düşük yaptığımda önemli olan sensin sana bişey olmasın bensdeiki tane düşürdüm bana çektin heralde diye teselli etmişti.

kız zeloşum sabah sabah bu ne sinir kendine acımıyonmu sen.bırak onları boşver Allah yukarıda görüyo herşeyi sen belini Allaha bağla. canım menim ge seni bi öpem bi de sarılam

zeloşum,hadi hepberaber gidelim kahvaltıya,ben acıktım yaaaaa
hadi gidelim bebem saramda sende atla arkaya senide götürcem

inş. canım inş. bu sene hepimiz kavuşalım bebişlerimize inş. yok saracım aslında takmıyorum ama bazen kırılıyorum onları taksak yandık zaten aman aman ben almıyım kalsınlar benim önümde daha önemli hedefler var ben onlara kilitlicem kendimi onlara kafa yoramam

SORU : Kocanız uyandıgı zaman, size söyledigi ilk şey
> neydi?
> CEVAP : Bana “Neredeyim ben,Cathy?” dedi.
> SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı?
> CEVAP : Çünkü benim adım Susan...

hadi gidek kahvaltıya ama men kahvaltımı yaptım sadece bi çay içerim.

işte menim arkadaşım bu.bizim daha önemli işlerimiz var boşver kaynanayı görümceyi kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

kız zeloşum sabah sabah bu ne sinir kendine acımıyonmu sen.bırak onları boşver Allah yukarıda görüyo herşeyi sen belini Allaha bağla. canım menim ge seni bi öpem bi de sarılam

saram bebem sen beni sinirlimi buluyosun :78::78:hadi oynayayımda gör :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

atla bebem gidiyozzzzzzzzzzzzz

SORU : Saldırganı tarif eder misiniz?
> CEVAP : Orta boyluydu,sakalı vardı
> SORU : Kadın mıydı, erkek miydi?

SORU : Dogum tarihiniz nedir?
> CEVAP : 15 Temmuz
> SORU : Hangi yıl ?
> CEVAP : Her yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…