Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün oldu daha bir hafta olmadan yapmayayım diyorum tatlım![]()
tatlım, masallahkeyfin hep cok olsun inş.
Eki Görüntüle 165073 Eki Görüntüle 165073 Eki Görüntüle 165073
son model çalıntıdır..hehe![]()
yok kuzu,senin dediğin tarzda bişey,ya kocanında işlerinin yoğun olduğu gün,nasıl çağırim adamı,herif herif,yımırta kapıya geldi,haydi eve gelcanım bazen ovulasyon zamanında (yumurta catlaması) bazen bir - iki damla kan gelebilir normaldir.. karın / kasık agrimasıda sanki ovulasyon oldugunu gösteriyor gibi..
ama seninki bundan farklı bir durumsa yada kanama biraz daha fazla ise bence ihmal etme ve bir doktora görün derim tatlım... haberdar et bizi...
ben iki saate bir yiyorum sara cım,böyle yaparak veremesemde almıyorum,azcık daha dikkat edebilsem,çok güzel veriliyo ama,mikdarlı yiyorumö tatlış.merhaba zeynebim zeynebim allı zeynebim
kız kardelen ne zaman görsem ya kahvaltı yapıyosun ya yemek yiyosun yoksam sen rejimde değilmisin hı
aynen zeloşum senden korkulur valla :18::18::18:
anlaşılmıştır komutanım kendini çok yorma tatlım.![]()
istediği kek olsun teyzesinin bitanesinin men ona ellerimle kek yapmazmıyım.:125::125::125:
men görmedim ama menden kaçıydın demekki ateş tablonu tüstüm men sana![]()
hımmm,hayırlısıyla çok pozitif alırsın inşallah.bi kaç günlük gecikmelerim olmuştu daha önce de çok umutlanmıştım amaonun için beklemedeyim canım
![]()
kızdık ablası,merak etme,bi daha yapamıcakkızlar Leyla gelmiş... oh ya rahatladım yanim...
yoğunluktan girememis di mi?
LEYoss kızım meraktan öldük burda yanim seker, uzme bizi minik kusum..![]()
ben iki saate bir yiyorum sara cım,böyle yaparak veremesemde almıyorum,azcık daha dikkat edebilsem,çok güzel veriliyo ama,mikdarlı yiyorumö tatlış.![]()
yok kuzu,senin dediğin tarzda bişey,ya kocanında işlerinin yoğun olduğu gün,nasıl çağırim adamı,herif herif,yımırta kapıya geldi,haydi eve gel:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızdık ablası,merak etme,bi daha yapamıcak![]()
hııımmm iyi yapıyosun canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sonra bebişlerine kavuşursun sonra eşinle beraber mutlu mesut yaşarsın.![]()
nasıl istersen tatlım inşallah hamilesindir
amiiiiiiiiiiiin canım hepimizin neşesi bol olsun.
nasıl istersen tatlım inşallah hamilesindir![]()
inşallah canılarım yaaa:97:kızlar valla benim isteğime kalsa hemen yapcam zor tutuyorum kendimi ama rahat olmak istiyorum![]()
kız ne alemsin.. en azından git bi idrar testi yap.. al 3-5 tane test sabah ilk idrarla yap... insallah pozitif cikar canım... ama çıkmazsada kafan rahat eder, böyle daha mı iyi oluyor sence?
hayır ben günü geçmeden belirti aramayı ve test yapmayı cok dogru bulmuyorum ama senin günün geçmis tatlım...
ayrıca degilsende biraz üzül sonra takma tatlım yoksa kafayı yer insan.. hayır hepimiz yedik, geçtik oralardan merak etme, ama birazda biseyler öğreniyoruz artık ...di mi seker?![]()
ay kızlarr 5günüm kalmışşşş adetimeeebana dua edinnnn
![]()
yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 165076
Eki Görüntüle 165077
sara_28 ................................... 20
toplam............ 20
kalan......................... 293
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28
kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.
ay kızlarr 5günüm kalmışşşş adetimeeebana dua edinnnn
![]()
33 bana yaz tatlım![]()
benim de 1 hafta var bat a,göğüslerim sır sır sızlıyo,karnım davul gibi şiş,belim ağrıyo,3 gün sağ kasık,sonra sol kasık ağrıdı,tsh yüksekti 1 ay içinde geçti,şuan ki tsh değerim 1.86,tsh de hamile kalmayı engelliyomuş,ben bilmemiştim,2 haftalık falanken düşük oldu,adet kanamasıyla gitti bebişim,inş. hepimiz hamileyizdir kızlar