Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım bazen ovulasyon zamanında (yumurta catlaması) bazen bir - iki damla kan gelebilir normaldir.. karın / kasık agrimasıda sanki ovulasyon oldugunu gösteriyor gibi..
ama seninki bundan farklı bir durumsa yada kanama biraz daha fazla ise bence ihmal etme ve bir doktora görün derim tatlım... haberdar et bizi...
yok kuzu,senin dediğin tarzda bişey,ya kocanında işlerinin yoğun olduğu gün,nasıl çağırim adamı,herif herif,yımırta kapıya geldi,haydi eve gel:27::119::119::119::119::119::119::119::119::119::69:
merhaba zeynebim zeynebim allı zeynebim:16::16::16:

kız kardelen ne zaman görsem ya kahvaltı yapıyosun ya yemek yiyosun yoksam sen rejimde değilmisin hı :9::9::9::9::56::56:

aynen zeloşum senden korkulur valla :18::18::18:

:34::34::34::34:

anlaşılmıştır komutanım kendini çok yorma tatlım.:5::5::5::5::5:

istediği kek olsun teyzesinin bitanesinin men ona ellerimle kek yapmazmıyım.:125::125::125:

men görmedim ama menden kaçıydın demekki ateş tablonu tüstüm men sana :19::19::19::19::14::14::14:
ben iki saate bir yiyorum sara cım,böyle yaparak veremesemde almıyorum,azcık daha dikkat edebilsem,çok güzel veriliyo ama,mikdarlı yiyorumö tatlış.:39:
bi kaç günlük gecikmelerim olmuştu daha önce de çok umutlanmıştım ama:63: onun için beklemedeyim canım:69:
hımmm,hayırlısıyla çok pozitif alırsın inşallah.:49:
kızlar Leyla gelmiş... oh ya rahatladım yanim...

yoğunluktan girememis di mi?

LEYoss kızım meraktan öldük burda yanim seker, uzme bizi minik kusum..:16::16::16::16:
kızdık ablası,merak etme,bi daha yapamıcak:20:

ben iki saate bir yiyorum sara cım,böyle yaparak veremesemde almıyorum,azcık daha dikkat edebilsem,çok güzel veriliyo ama,mikdarlı yiyorumö tatlış.:39:

hııımmm iyi yapıyosun canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sonra bebişlerine kavuşursun sonra eşinle beraber mutlu mesut yaşarsın.:66::66::66::66::66::66:

yok kuzu,senin dediğin tarzda bişey,ya kocanında işlerinin yoğun olduğu gün,nasıl çağırim adamı,herif herif,yımırta kapıya geldi,haydi eve gel:27::119::119::119::119::119::119::119::119::119::69:

kızdık ablası,merak etme,bi daha yapamıcak:20:

tamam tatlım, hani böyle seyleri ihmal etmemek lazım, aklında olsun.. adamın isi olsun olmasın yanim, bebük istiyorsa calisacak mutlaka (her türlü) :9::9::9: bugünleri mutlaka degerlendirin canım en önemli günler yumurta catlama öncesi , oldugu gün ve sonrası.. ..
0. gün yumurta catlama günü ise
0-1 , 0 , 0+1 kesin calısma olması gereken zamanlar, en azında bir iki gününde...

hııımmm iyi yapıyosun canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sonra bebişlerine kavuşursun sonra eşinle beraber mutlu mesut yaşarsın.:66::66::66::66::66::66:

inşallah canım,hep beraber inşallah.
zeynebim yaıpcam dedim,yaptım tatlım:34::9:

Son düzenleme:
inşallah canılarım yaaa:97:kızlar valla benim isteğime kalsa hemen yapcam zor tutuyorum kendimi ama rahat olmak istiyorum:71:

kız ne alemsin.. en azından git bi idrar testi yap.. al 3-5 tane test sabah ilk idrarla yap... insallah pozitif cikar canım... ama çıkmazsada kafan rahat eder, böyle daha mı iyi oluyor sence?

hayır ben günü geçmeden belirti aramayı ve test yapmayı cok dogru bulmuyorum ama senin günün geçmis tatlım...
ayrıca degilsende biraz üzül sonra takma tatlım yoksa kafayı yer insan.. hayır hepimiz yedik, geçtik oralardan merak etme, ama birazda biseyler öğreniyoruz artık ...di mi seker?:34::34:

kız ne alemsin.. en azından git bi idrar testi yap.. al 3-5 tane test sabah ilk idrarla yap... insallah pozitif cikar canım... ama çıkmazsada kafan rahat eder, böyle daha mı iyi oluyor sence?

hayır ben günü geçmeden belirti aramayı ve test yapmayı cok dogru bulmuyorum ama senin günün geçmis tatlım...
ayrıca degilsende biraz üzül sonra takma tatlım yoksa kafayı yer insan.. hayır hepimiz yedik, geçtik oralardan merak etme, ama birazda biseyler öğreniyoruz artık ...di mi seker?:34::34:

canım ben de bu zamana kadar bir günlük gecikmelerle çok test yaptım ve çok üzüldüm:43: fazla duygusalım olumlu olumsuz hemen etkileniyorum:59: şuan yapmaya çalıştığım yok farzedip merak etmemek birşey olmamış sanki gecikmemiş gibi rahat olmak istiyorum:69:

yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

$kapli çiçek.gif

$images.webp

sara_28 ................................... 20

toplam............ 20

kalan......................... 293

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

kızlar yeterin eşine dua okuyacaktık çabuk iyileşsin diye listeyi hazırladım sonra sırayla kim istiyosa adını yazsın ona okuyalım.

Eki Görüntüle 165076

Eki Görüntüle 165077

toplam............ 20

kalan......................... 293

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

33 bana yaz tatlım:69:

benim de 1 hafta var bat a,göğüslerim sır sır sızlıyo,karnım davul gibi şiş,belim ağrıyo,3 gün sağ kasık,sonra sol kasık ağrıdı,tsh yüksekti 1 ay içinde geçti,şuan ki tsh değerim 1.86,tsh de hamile kalmayı engelliyomuş,ben bilmemiştim,2 haftalık falanken düşük oldu,adet kanamasıyla gitti bebişim,inş. hepimiz hamileyizdir kızl:emir_bebek::emir_bebek:ar

Eki Görüntüle 165087

Eki Görüntüle 165088

hznbksl ....................33

toplam............ 53

kalan......................... 263

Son düzenleme:
benim de 1 hafta var bat a,göğüslerim sır sır sızlıyo,karnım davul gibi şiş,belim ağrıyo,3 gün sağ kasık,sonra sol kasık ağrıdı,tsh yüksekti 1 ay içinde geçti,şuan ki tsh değerim 1.86,tsh de hamile kalmayı engelliyomuş,ben bilmemiştim,2 haftalık falanken düşük oldu,adet kanamasıyla gitti bebişim,inş. hepimiz hamileyizdir kızl:emir_bebek::emir_bebek:ar

hg tatlım:69: çok üzüldüm canım:43: inşallah bu defa bebişin iyice tutunur:69: inşallah canım inşallah hamileyizdir:49::49::49::49::49:

Back
X