Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg zeynocum..hamarat hatun seni...![]()
hg canım hayırlı olsun hamilemisinbence bulanır çünki herkeste değişiyo neden bulanmasın
![]()
pek olmas ama yınede bunye meselesı bnm 2 aydan sonra baslamıstı sanmıyorum yanıııı
kusum nasılsın?busecim fıstıgımız nasıl? islerin kolayladı mı birass?
selin tatlım, puğaçam senin keyifler nasıl?![]()
hb tsk ederimpek olanak vermiyorum ama belki diyorum iste bi kac gun sonra test yapicam.. pko luyum kolay kolayda olmaz sanirsam ama migdem hic bulanmamisti bu sekilde basimda donuyo
![]()
ben onu anladım zaten tatlım....keyfim pek iyi değil ama iyi olmasına çalışıyorum canımsen nasılsın tatlım
![]()
canım sen hamişmiydin ben bilmiyodum Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin tatlım![]()
canım pko ya takılma pkolu bir sürü kadının çocuğu oluyo o sorun değil bence sen içini rahat tut şeker inş. hamişsindir canım buarada hg nasılsın tatlım![]()
ben onu anladım zaten tatlım....gel öpemm seni.. beni bosver tatlım, bugün yokum gibi bisey, kaale almıyorum kendimi bukün...
zelossssss.... yeni avatarım güzel olmus mu... ımm.. cok sevdüümmm biri verdi..hehe![]()
maşallah canım Allah bağışlasınevet cnmm kısmetse az kaldı 32.haftamızı bıtırdıkk işteee![]()
Hosbuldumiyim Sukur sizler nasilsiniz
cay demledim icermisiniz :126::129:
keyfim pek iyi değil ama iyi olmasına çalışıyorum canımsen nasılsın tatlım
![]()
hamile olanlarinda hamileligi hayirli olsun ALLAH kucagniza almayi nasip etsinsu cetvelleri sadece hamilelermi kullaniyor :26:
merhaba kızlarr az önce internette birşey okudum ve moralimmm çok bozulduuu kadının biri rahim filmi çekilmiş ve tüpleri kapalı çıkmış doktorda ona tüplerin açılma ameliyatının zor bir işlem olduğunu tüp bebek denemesini açılsa bile tekrar kapanabileciğini söylemiş ben 15 nisanda HSG çekilicem ya böyle birşey çıkarsa napıcam peki ben laparoskopi ile açılabileciğini biliyordum![]()
hayır canım isteyen herkes kullanabilir bende hamiş değilim ama kullanıyorum![]()