Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyam,, son ecem.... hadi boşverin bu konuyu....yaşadığımız sıkıntıların yanında bunlar incir

çekirdeğini bile doldurmaz...

uzatmayalımmm kızlar....bu topikte olan herkes özel bana göre....

kırgınlıklar küslükler olmasın....bu konuyu kapatalımm:71::71::71::71::71:

cnm ben kapadım zatennnnn.bencede inciir çekirdeğini doldurmayacak şeydi ama kıvırmak falan die ağır itamda bulununcaa yakışmadııı.

neysee güzel şeylerden bahsedelimmm:49:

neyse arkadaşlar kimse kusura bakmasın asla kimseyi kırma gibi bi niyetim olmaz bencede uzatmaya degmeyecek bişeyyy

neyse arkadaşlar kimse kusura bakmasın asla kimseyi kırma gibi bi niyetim olmaz bencede uzatmaya degmeyecek bişeyyy bende çıktım hoşçakalınnn

kızlar 3günüm kaldı ya.eşim beni hamile sanıo.gelirken portakal al dedim.ilk defa eşimden bişey istedim hep ben alırdım.sevine sevine 2 poşet portakal almış.aşmı eriosun ne diooo.portakala aş erene kendimde rastladım:1:en çokda bu heriflerimize üzülüyrmmmm.garibim her ay beni gebe kaldım sanıo:49::49:

kızlar 3günüm kaldı ya.eşim beni hamile sanıo.gelirken portakal al dedim.ilk defa eşimden bişey istedim hep ben alırdım.sevine sevine 2 poşet portakal almış.aşmı eriosun ne diooo.portakala aş erene kendimde rastladım:1:en çokda bu heriflerimize üzülüyrmmmm.garibim her ay beni gebe kaldım sanıo:49::49:

kız benim arkadaşım hamileliginde elma ve portakala aş ermişti neden olmasın inşallah hamilesindir kız

anaaaa hatunlar nereye gitti yaaa kız piko bak bizim kavgamızdan millet sıkıldı gitti hadi çagıralımda gelsinler biz barıştık aytıkkkkk diye yırtınalım :60::60::60::60:

anaaaa hatunlar nereye gitti yaaa kız piko bak bizim kavgamızdan millet sıkıldı gitti hadi çagıralımda gelsinler biz barıştık aytıkkkkk diye yırtınalım :60::60::60::60:

canum durulacak gibi değildi yanim.... :60::60: ayy ilk defa burda böyle bisey yasadım .. cok kötü biseymiş.. bidaha asla olmasın bööle kötü seyler...

bis gülelim cicekler .. güller verelim..dualar edelim.. en güzeli öyle bence....:16::16:

canum durulacak gibi değildi yanim.... :60::60: ayy ilk defa burda böyle bisey yasadım .. cok kötü biseymiş.. bidaha asla olmasın bööle kötü seyler...

bis gülelim cicekler .. güller verelim..dualar edelim.. en güzeli öyle bence....:16::16:

evet ya ben çok kötü negatif enerjiyle doldum..

herkese selam,
nasılsınız kızlar....
gördüğüm manzara karşısındaki şaşkınlığımı gizleyemiyorum :26::26:
tatsız bir şakaymış keşke yaşanmasaydı bunlar keşke o cümleler dökülmeseydi
keşke..keşkeee...
hayatta hiç keşkelerimizde olmasaymış ne güzel olurmuş değilmi
şu yaşanılası güzel dünyada aldığımız her nefese şükretmemiz gerekirken nasılda
değersiz şeyler için can sıkıyoruz moral bozuyoruz arkadaşlarımızı dostlarımızı
ailemizi kırıyoruz eşimize kızıyoruz kendimize kızıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz off
oysa ki ne kadar boşş...
dünyaya bir kerede daha gelmeyeceğiz...birbirimizin kıymetini bilelim..
değer verelim,değer görelim...
sizleri seviyorum arkadaşlar
beni delirtmeyin ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann :52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X