Sabırla Bebeğini Bekleyenler

e 2 ne oluyor canım :26::26:dr böyle bişiden bahsetmedi

canım tşkr ederim bilgin için peki bu neden olurmuş bunla ilgili bi bilgin var mı sonuçta yaşayan birisisin ya belki bilgin olur diye soruyorum

canım öncelikle bu ilaki olur diye bir şey bir ihtimal inşş sende böyle bir şey yaşamasın
benim gittiğim dr görüştüğüm dr bunun bünyenin ürertiğini şu yada bu sebepten olmadığını söylediler bir tavuk düşün dedi bir tanesi bazıları gayet düzgün yumrutlarken diğeri biraz eğri yumurtlar işte kadının yumrutlamasıda böyledi bünyeden kaynaklıdır buna dışardan hiç bir şeyyapılamaz dedi yediğin içtiğin kualndığın hiç bir şey bu durumu değiştirmez ama kadın her ay kalitesiz boş yumurtlayacak diye bir şey yok dedi

ayy kızlar çok saolunnn allah hepinizden razı olsunn yetercim sanada tşkr ederim verdigin bilgi için çok sagolunnnn

canım yurtaların dolu olması bütün riskleri ortadan kaldırmaz bu yolda risk her zaman vardır
sen hep pozitif olanı düşüneceksin bu yolda kötü negatif hiç düşünce barındırmayacaksın
ve inşşş rabbimde yüzünü gülüdürecek inşşşşşşşşş

canım ilk tüp bebek denemem daha önce aşılama denemesi oldu 2 defa ama böyle bişi duymamıştım

canım bu aşılamada anlaşılacak br durum değil tüp bebkte opudan sonra anlaya biliyorlar sadece

aminnnn aminnnn inşallah canımmm ya ben öyle olacak illa demiyorum canımmmm sadece kafama takıldı ve sizlerden bilgi almak istedim allah razı olsun sizden baya bi bilgi aldımmmm

aminnnn aminnnn inşallah canımmm ya ben öyle olacak illa demiyorum canımmmm sadece kafama takıldı ve sizlerden bilgi almak istedim allah razı olsun sizden baya bi bilgi aldımmmm

tamam canımmmm tşkr ederimmmm sizlerii daha fazla çıldırtmadan ben eniyisi bu konuyu kapatıyımm

hiç bir şey olmayacak sen koca göbüşünle dolaşacaksın topikteeeeeeeeeeeeee

kız saraaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: çiçek bilem göndermiyorsun bu gün
bu kılzar nerdeler bu gün yaaaaaaaaaa

e2 oranlarıyla,yumurta oranlı giderse,içi büyük ihtimalle dolu oluyomuş,genede herşey ihtimal canım,ellerine almadan boş mu,dolu mu göremiyolar:82:

e2 oranlarıyla,yumurta oranlı giderse,içi büyük ihtimalle dolu oluyomuş,genede herşey ihtimal canım,ellerine almadan boş mu,dolu mu göremiyolar:82:

hımmm tamam canım tşkr ederim ya ben 2 günde bi takibe gittigimde anladıgıma göre 2 güne bi 3-4- ml büyüyodu oranlı oluyor sanırımmmm

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun gerçekten sayenizde içim biraz hem rahatladı hemdee şu cahil arkadaşını biraz olsun bilgilendirdinizz

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…