- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben bayılırım,bi kova içebilirim ama iki bardaktan fazlası da yayarlı değil,hatta zararlıymış.ben sütü seviyorum canım hem çok yararlı hem de lezzetli geliyo bana
rabbim yardımcısı olsunkızlar diğer topikte bi tane 20haftalık tek yumurtaa ikizleri olan bi arkadaşım vardı.onun suyu çoğalmışş ve bebekler erken doğmuş.bu suyun 2katına çıkması sadece tek yumurta ikizlerinde rastlanıomuş.bebeklerini kaybetmiş.:85:rabbim ne veriosa hayırlısını evrsin
bende seni merak ettiydim,kulağını çınlattıydım:26:slm şekerler...nasılsınız? iki gündür işlerim acayip yoğun giremiyorum topice...saracım sanada cevap yazdım tatlişim..çok öptüm hepinizi....
geldim canım,burdayım.canım ya okuyunca nasıl duygulandım anlatamam.....
canım arkadasim benim, seni hergun bi öncekinden daha cok seviyorum, iyi ki tanısmısız...
aynen bende öyleyim... su siralar cikolatali süt cilekli süt falan biseyleri iciyorum, sana zararlı degilse öylesini de tavsiye ederim .... keske icebilseydim normali bende cok isterdim ama bünye kabul etmiyo malesef benimde...
canım bu hafta sonu misafirlerim gelicek Türkiyeden.. ben kendimi temizlige verdim canım....
yapıyorum yapıyorum, bakıyorum ki halaa bisürü yapılacak is var.... arada bahar temizligi de cıkıyo iste..normalde yardımcı alırdım amasimdi temizlik yapmak, yorulmak psikolojime de cok iyi geldi acıkcası.. beden olarak yoruldukca ve mikroplar öldükçe icim rahatlıyo....
canım simdi de esim gelir oglen yemegine sonra gene bi mola gelip sizi bakarım seker.....
zelossssssssssssss ... metuka, kardelen nerelerdesiniiz hatunlar??????????
Leylam calisiyodur ona kolay gelsin......
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeloşum,metuşum,karnımı doyurcam,hadi iszde gelin kıslar.
hoş geldiniz kızlarrrrr nerelerdeydinizzz
sorma canım dün misafirim vardı çok yoruldum sabah uyanamadımsen nasılsın canım
zeloşum,metuşum,karnımı doyurcam,hadi iszde gelin kıslar.
yavyum yeni avatarın çok şıkhg canım nasılsın tatlım
hoş geldiniz kızlarrrrr nerelerdeydinizzz
inş. bebişin seninledir canım ne olur bu ay artık hepimiz kavuşalım bebişlerimizebenim geçen cumaki halime döndün desene.
ben iyiyim cnm yrn adet günüm ama hiç belirtim yok.heycanla sonucu bekliyrm iştee
inş. bebişin seninledir canım ne olur bu ay artık hepimiz kavuşalım bebişlerimize
metukam bugün çok sıkıcı birgün :93::93::93::93:
kız metuka nbrrrrrr:94:
bence de çok sıkıcı:82::82::82::82::82:
havalardan herhalde aslında böyle karamsar olmaktan nefret ediyorum
zelall sana gelsem bana gözleme yapsan oturup konuşup dertleşsek..maoni sen de gel hadi
zelall sana gelsem bana gözleme yapsan oturup konuşup dertleşsek..maoni sen de gel hadi
evet kesinlikle havalardan...adet günüm bile değişti inanki...sen oldun mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?