slm şekerler...biz geldik...![]()
merhaba güzelcim, nasıl gidiyor, moralın daha iyi gibi insallah?
tamam canım.gel görüşek.
geldim seker, naber nasilsin, ates ölçüyomusun?
kız ne kaynatıyosunuz özel özel.......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm şekerler...biz geldik...![]()
tamam canım.gel görüşek.
Kızlara herkese hayırlı günlernasılsınız canlarım özledim gı sizi
![]()
Kızlara herkese hayırlı günlernasılsınız canlarım özledim gı sizi
![]()
canııııııııım hoşgeldin.özledim seni gel bi sarılıp öpeyim seni.
![]()
nasılsın zeloşum,görüşemedik![]()
gel bebem gel sarılalım hasret giderelimay hiç sarılmayada halim kalmadı annem yiğenimide getirmişti canımı okudu
babam sabah gitti annemlerde şimdi çıktılar
siz nasılsınız şekerler iyi kaynatmışsınız oku oku bitmez şimdi
![]()
gel bebem gel sarılalım hasret giderelimay hiç sarılmayada halim kalmadı annem yiğenimide getirmişti canımı okudu
![]()
![]()
zeynocum bişey diyecem sana canım ben bu sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı dünde 35,5 di yani yükseliyo bu iyiyemi işaret yoksa kötüyemi bilemedim.regle yakın yükselirmi düşermi?:26::26::26::26::26::26::26:
oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...Kızlara herkese hayırlı günlernasılsınız canlarım özledim gı sizi
![]()
kizlar neseniz daim olsun
merhaba güzelcim, nasıl gidiyor, moralın daha iyi gibi insallah?
kız ne kaynatıyosunuz özel özel.......![]()
inşallah canım,inşallahkardelenim sen yumoş takibindesin değilmi.inşallah o yumoşlar büyür büyürde sonra çatlar dokuz ay on gün sonrada nurtopu gibi bi yeğenimiz olur.
iyiyim canım sadece yorgunum uykusuzum bitkinim çökmüşümsen nasılsın canişim
![]()
amin canım,amin,hoş geldin.kizlar neseniz daim olsun
zeloşşşşşşşşş nerdesin sen?![]()
saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?![]()
saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?![]()