• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?:nazar::38::38:

üzüldüm canım Allah yardımcıları olsun canım.

canım tabii ki iyi birsey, sonucta yüksek ates demek, adet henuz yok demek, yükselsin yükselsin iyidir, adet olunacagi gün genelde ateste fark edilir bi düsüs oluyor canım....

oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...:29::29::29::29::70::70:

seninde arkadasimmm :16::16::16:

kardelen selam canım..:71::71:
selam zeynepcim,bu da benden sana:71:

saol zeynocum..daha iyiyim şükürler olsun...bugün anne topicinde bir arkadaşın bebişin hayatı tehlikeye girmiş..doktor alınması lazım demiş..20 haftalık bebek..beyninin yarısı sıvıyla dolmuş..eşi hüngür hüngür ağlıyormuş..kızcağız üzüntüden helak olmuştu..ona çok üzüldüm..canlarım sizlerde dua edin doktora gitti inşallah iyi haberlerle gelir...sen nasılsın zeynom...?:nazar::38::38:

çok geçmiş olsun tekrardan leylacım.

canım tabii ki iyi birsey, sonucta yüksek ates demek, adet henuz yok demek, yükselsin yükselsin iyidir, adet olunacagi gün genelde ateste fark edilir bi düsüs oluyor canım....

oooooooooooo... zelalcam hosgeldin arkadasim, özledik seni vallla...:29::29::29::29::70::70:

seninde arkadasimmm :16::16::16:

kardelen selam canım..:71::71:

zeynom şükür kavuşturana:69::69::69:bende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86::69::48::48::48::48::48:

merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah

sagol canim insallah hepimizin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49:

merhaba arkaşdaşlar topicleri gezerken farkettim sizi ben 3,5 yıllık evliyim bir başarısız tüp denemem var .2.için hazırlanıyoruz yazı bekliyoruz yani sorunumuz erkek inferlitesi rabbim gepimize en kısa zamanda mucizesini göndersin inşallah
inşallah canım,inşallah.

leylacım dur dedim accık kendimi özletim :12::12::12::78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsın:69::69::69:anlıcağın ben hiç az değilim :66::66::66::66:sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz:nazar::nazar::48::48::48::48::48:
:69:16::16::16::16::16: alemsin hatun, hehe......

amin....... merhaba canım, insallah hayırlısı olur tatlım, göbecigin dolsun....:49::49:

hg aşkmeleği:16::16:canım Rabbim hasretini dindirsin bebişine en yakın zamanda kavuştursun seni:70::70:tatlım eşin varikosel oldumu benim eşim çift taraflı oldu biraz faydasını gördük:48::48:

canım aramıza hoşgeldin.hepimizin ortak derdi ve ortak dileği hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olmak.sana ve hepimize Allahım daha fazla hasret ve çile çektirmeden evlat nasip etsin inşallah.

:43::43::43::43:canım Rabbim hayırlı şifalar versin güzel bebişe acısın güzel Allahım inş. arkadaşının yardımcısı olsun onlara güzel bi mucize nasip etsin bebişini arkadaşına bağışlasın:43::43::43:

leylacım dur dedim accık kendimi özletim :12::12::12::78::78::78:kızların sevgisi bana karşı artsın:69::69::69:anlıcağın ben hiç az değilim :66::66::66::66:sen ve fındığımız nasılsınız bakim şekerler ben yerim siz:nazar::nazar::48::48::48::48::48:
zeloşum fındık artık kesin olarak kız oldu babası buse diye çağırıyor..fındık bekliyorduk fıstık geldi diyor..gülüyorum bende...saol bitanem..iyiyiz çok şükür..senin misafirin varmış sanırım..annenmi geldi gözün aydın tatlişim..:nazar::38:
ayyy tuylerim diken diken oldu okurken coook uzuldum yaaaa....rabbim sifa versin bebegini ona bagislasin.....kiyamam yaaa:43:
amin canım benim...:nazar::38:
canım yaa, uzuldum, Allah sifasını eksik etmesin, yar ve yardımcıları olsun onların ve cümlemizin...

iyi diyelim iyi olalım canım:16::16::16:
amin zeynocum..:nazar::38:
üzüldüm canım Allah yardımcıları olsun canım.
amin saracım..:nazar::38:
selam zeynepcim,bu da benden sana:71:

çok geçmiş olsun tekrardan leylacım.
saol kardelenim..:nazar::38:

oplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ kardelen5233+ zelalca+ LeYLa_21+ pikepolat+

kizlar sisi sefiyom....:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

zeynom şükür kavuşturana:69::69::69:bende sizi özledim şaka maka birbirimize bağlandık yokluğunuzu çok hissettim:86::69::48::48::48::48::48:

gerçektende kızlar farkında olmadan birbirimize çok bağlandık.ben pc yi açmadığım zaman bile siz hep aklımdasınız.hepinizi çok seviyorum.:16::16::16::16::16::16::69::69::69::69::69::69:

Back
X