• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

okuruz tabiki canım ne demek lafımı olur.

geçmiş olsun canım.neden kürtaj oldun.rahatsızlığın neydi çok özel olmadıysa?

iyiyim canım da belim çok ağrıyo yaaaaa

yaparım canım hemide en köpüklüsünden

saol cnm bebeklerim kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum

inşallah zeloşum,inşallah.

kardelen rumuzun, gül avatarın, cicek gibi yumosların büyüsün tatlım.... en kalitelisinden:71:

inşallah tatlım allah hepimize yaşatsın bu duyguyu kimseyi mahrum etmesin...
amin canım, cümlemiz insallah:49::49::49:
okuruz tabiki canım ne demek lafımı olur.

iyiyim canım da belim çok ağrıyo yaaaaa

yaparım canım hemide en köpüklüsünden
eline saglik hamarat arkadasim....:65: belin niye agriyo bu kadar senin acebe?:26: kacinci günün bugün?

rahat ol canişim dualarımız seninle inş. Rabbim emeklerini boş çevirmesin canım seni böle:49::49::40::40::40:yapsın :9::9::9:sonrada 9 ay sonra bu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::40::40::40:tosuncuk gelsin inş.:nazar::48::48::48::48:
inşallah canımcım,hepimiz o tosuncukları ve prensesleri görelim,kavuşalım inşallah.
inşallah yumoşların büyümüştür ve kaliteli olmuşlardır.yarın sevinçli habelerle gel canım.
inşallah saracım,inşallah.
benim doktorum ahmet ışıktan zaten aynı hastanede ikiside forum yaşamda hatta en son bebeklerimin kalbi cok yavaş atıodu doktorum gülay hanımıda çağırmıştı birlikte muayne etmişlerdi
ben ordayken gülay hanım gözde deydi,ondan öncede torostaydı,iyi bi dr dur,beğeniyodum ama taşındık.

kardelen rumuzun, gül avatarın, cicek gibi yumosların büyüsün tatlım.... en kalitelisinden:71:

eline saglik hamarat arkadasim....:65: belin niye agriyo bu kadar senin acebe?:26: kacinci günün bugün?

çok incesin zeynepcim:16:

inşallah canımcım,hepimiz o tosuncukları ve prensesleri görelim,kavuşalım inşallah.

inşallah saracım,inşallah.

ben ordayken gülay hanım gözde deydi,ondan öncede torostaydı,iyi bi dr dur,beğeniyodum ama taşındık.

şimdi nerdesin peki, bide mersinlimiydin?

şimdi nerdesin peki, bide mersinlimiydin?

eşim mersin li canım,şimdi samsun dayız

Son düzenleme:
cadıııııııı canım hg:16:nasılsın tatlım belin için flim çektirmiştin sonuç çıktımı:38::38::38:

Back
X