Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ne güzel kaynatıyosunuz öyle.![]()
slm biz geldik teyzoşlar...![]()
hg canımbizde çene bitermi
ohhh yemeğinizi yediniz hı
afiyet olsun canım senin eşin öğlen evdemi yemek yiyo:26:
hg canımbusemizi doyurmayamı gittin annesi
![]()
merhaba arkadaşlar ben daha bugün katıldm aranıza size birşey sormak istiorum bende haile kalmaya çalışıyorum son 3 aydır olmuyor ve her ilişki sırasında kötü koku geliyor doktor vajinal tablet verdi düzeldi ama sıkça tekrarlıyor kendini bu sorunun çözümünü bilen yada aynısını yaşayan ark.lar var mı ne yapmam gerekiyor gebeliğe engel midir bu![]()
koskoca tostun üstüne birde öğle yemeği yedik biz zeloşşşşş...yakında duba gibi olcam heralde...![]()
busecik bugün doymak bilmedi teyzesi tost yedik dairede acıkmıştık..eve gittim birde evde yedim bişeyler..patlayacam..zor oturuyorum yerimde inan...![]()
saol bitanem...güzel duaların için Allahım razı olsun gönlü güzel zeloşum benim...Rabbim sana ve topicteki tüm kızlarımızada mucisini yollasın inşallah gülüm...olsun annesi hayırlısıyla inş. busemiz doğunca hepsini verirsin yeterki busemiz iyi olsun
Allahıma emanet olsun fıstığımız
afiyet olsun leylamla kuzusuna
![]()
hg canımbizde çene bitermi
ohhh yemeğinizi yediniz hı
afiyet olsun canım senin eşin öğlen evdemi yemek yiyo:26:
slm biz geldik teyzoşlar...![]()
koskoca tostun üstüne birde öğle yemeği yedik biz zeloşşşşş...yakında duba gibi olcam heralde...![]()
olsun annesi hayırlısıyla inş. busemiz doğunca hepsini verirsin yeterki busemiz iyi olsun
Allahıma emanet olsun fıstığımız
afiyet olsun leylamla kuzusuna
![]()
canım çatlama zamanı düzenli çalışın sonrada gelsin bebiş inş.![]()
saol bitanem...güzel duaların için Allahım razı olsun gönlü güzel zeloşum benim...Rabbim sana ve topicteki tüm kızlarımızada mucisini yollasın inşallah gülüm...
![]()
oh oh bebisler![]()
zeynep (pikepolat) için dua listesi
Eki Görüntüle 145910
Eki Görüntüle 145911
sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50
leyla ........................... 20
zelalca ........................ 43
toplam .......................313
okunanlar zeynep(pikepolat)