• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

7.gün 36.2
8.gün 36.2 reglim bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 :17: uzayan akıntı
14.gün 36.3
15.gün 36.0 uzayan akıntı
16.gün 36.0:17: uzayan akıntı
17.gün 35.9 uzayan akıntı
zeynom benim yumoş çatlamadı gitti:18::18::18:

canım bakalım atesin yarın sabah yükselirsan sanki 17. gün catlama arefesinde....

merhabalarrrrrrrrrrrrr

merhaba canım.

bugun biraz iyi ari kesici ictim ......... idare ediyor .......... sen ne yapiyorsun ?????????????

heheheh sevindim canım hep iyi ol inş.:38::38:dün o kadar çok lahana dolmasından söz ettikki canım çekti dün akşam hemencek sardım şimdide tüpe koydum bugün yemek yönünden rahatım :8::8::8::8::8:hadi gel:48::48::48::48::48:

selam kızlar
hayırlı olsun diyelim mi bazı arkadaşların hayırlı haberleri varmış :)
allah tamamına erdirsin ...
2 yıldır uğraşan biri olarak böyle haberleri okuyunca müthiş seviniyorum allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin işallah...

heheheh sevindim canım hep iyi ol inş.:38::38:dün o kadar çok lahana dolmasından söz ettikki canım çekti dün akşam hemencek sardım şimdide tüpe koydum bugün yemek yönünden rahatım :8::8::8::8::8:hadi gel:48::48::48::48::48:

cok iyi olurdu canim da cok uzak keske bir sihir yapip hemen gelebilseydim :9::9::9: ah simdi sarmalarda ne guzel olmustur :56::56::56::56: size afiyet olsun canim

selam kızlar
2 yıldır uğraşan biri olarak böyle haberleri okuyunca müthiş seviniyorum allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin işallah...

meraba canim .... aminnnnnnnnnnnnn

selam kızlar

hg canım :16:evet ya topiğimiz hayırlı gelir hepimiz hamiş kalırız inş.:8::8::8:arkadaşlarımızda inş. Rabbim tamamına erdirsin hepimiz mutlu oluyoz canım içimizde umut tohumları dahada güçlü yeşeriyo böle güzel haberlerle:48::66::66::66::66:

Back
X