• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şiiiiiiiiit bedenini dinleme stres yapma rahat ol kendini kasarsın sonra :20:bitanem şurda ne kaldı p.tesiye ben hatta çıkmışken özel hastanede test yaparsınız die düşünmüştüm:9::9::9::9:

aslında düşünmedim değil zelalım ama pazartesine kalsın kesin olsun diyorum.

saram biz gelene sen sarar bitirirsin artık profu olmuşsun sen bu işin:60::60::60::60::60::60:

zelale sonuna kadar katılıyorum
benden yardım istediğine pişman olursun
bir tencere dolmayı 3 satte sarıyorum:17:
tencere dediysemde
tencerecik yani:60::60::60::60::60:

sara=sarma...dolma dimi zelalcim? sara deyince aklımıza gelen bu oluo ama herkesde yapamaz haa.. arkadasıımız becerikli maşallah

teşekküy edeyim edacım ama sarma yapmak çok maharet isteyen bi iş değil ki.

ayrıca adımla yemeği çok güzel benzetmişsin ben hiç böyle düşünmemiştim:)))))))))

Son düzenleme:
teşekküy edeyim edacım ama sarma yapmak çok maharet isteyen bi iş değil ki.

ayrıca adımla yemeği çok güzel benzetmişsin ben hiç böyle düşünmemiştim:)))))))))

bana görede değil ama cogu insan üşenir ve incecik kalem gibi saramaz beceremez yani onu demek istedim tatlım..

zelale sonuna kadar katılıyorum
benden yardım istediğine pişman olursun
bir tencere dolmayı 3 satte sarıyorum:17:
tencere dediysemde
tencerecik yani:60::60::60::60::60:

:60::60::60::60:hadi gene ben biraz iyiyim bu işte ben 2 saat 59 dakikada sararım semi senden hızlı sarıyom heheheheh:33::33::33::33::33::33::33::33::33:

kardelenim hg canım:16:kocişi gene kanepedemi uyuttun kıj yoksa :9::9::9:

yok canım,uyumadı,yarın pazar,geç uyur aslında ama tadilat varmış iş yerinde,erken gitcek,eher an yatalım diyebilir.
sara cım,o yazıyı diğer topicte paylaşabilir miyim,çok hoşuma gitti.

Kizlar gece gece sarma canim istedi e simdi ne edecez yarin biriniz sarinda onda toplanip yiyelim ....:56:

sara=sarma...dolma dimi zelalcim? sara deyince aklımıza gelen bu oluo ama herkesde yapamaz haa.. arkadasıımız becerikli maşallah

saraların evinde ayın 25 günü dolma pişiyo canım yakında kocişiyle beraber dolma ağacı çıkarcaklar:60::60::60::60::60::60:

yok canım,uyumadı,yarın pazar,geç uyur aslında ama tadilat varmış iş yerinde,erken gitcek,eher an yatalım diyebilir.
sara cım,o yazıyı diğer topicte paylaşabilir miyim,çok hoşuma gitti.

sen nasılsın canım bu arada bugün pek görüşemedik keyifler nasıl:nazar::48::48::48:

Back
X