2.sidemi genetik olcak :26lsun sonu güzel olsun canım inş.
![]()
valla bu testlerden pek bişi anlamıom ben bir sürü kağıt verdiler elimize hepsini yaptırıoz işte bu ay yaptırdıklarımın sonucunu martın 15 inde alcam... biri smear testi biride biyokimya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.sidemi genetik olcak :26lsun sonu güzel olsun canım inş.
![]()
saram napcaz biz senle :44::44::44:sen şimdi inş. bebişte geliyosa artık dolma tenceresinin içinden kafanı çıkarmassın![]()
inşallah sonuçların temiz çıkar canım.ben düşükten sonra hiç bu tahlilleri yaptırmadım keşke yaptırsaydım.
valla bu testlerden pek bişi anlamıom ben bir sürü kağıt verdiler elimize hepsini yaptırıoz işte bu ay yaptırdıklarımın sonucunu martın 15 inde alcam... biri smear testi biride biyokimya
inşallah canım zaten bir düşükte bu testleri yapmıolarmış 2 yada 3 defa olursa yapıolarmış
ah canım bitmez o testler bitmez bizde bakalım bu ay geçsinde amh testi yaptırmayı düşünüyoz yumoş rezervine baktırcaz inş:44::44::44::44:
ah canım bitmez o testler bitmez bizde bakalım bu ay geçsinde amh testi yaptırmayı düşünüyoz yumoş rezervine baktırcaz inş:44::44::44::44:
valla öle inşallah canım hakkında hayırlısı olsun allahım dualarımızı kabul etsin...
şekerler ben kaçtım iyi konuştuk gece geceöpt.sizi byyyyyyyyyyy
![]()
şekerler ben kaçtım iyi konuştuk gece geceöpt.sizi byyyyyyyyyyy
![]()
zeloş bu amh testini bende yaptırmayı düşünüyorum.ne testler var daha haberimiz yok valla.
herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyy![]()
inş. canım senin yaptırmana gerek kalmazbakalım saracım daha neler varmış
![]()
kıjlar byyyyyyyyy![]()
byeeee byeeeeeeeee kıslarrrr
kıjlar byyyyyyyyy![]()