Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gecmısı okudugumda, yuzumde gulucuk olusturan guzel arkadaslarım...RABBIM sızı hertur kotulukten korusun...hersey gonlunuzce olsun...

ıyıkı varsınız....:71:

HERKESE GUNAYDIN...

aslında normal sayılır kalkma saatım..dun erken uyudum..çok uykum vardı... ama sız tabı masallah bol cene yapmıssınız aksam...:)

heeeee hepimizin uykusu kaçtı hatta senide andık.acaba rüyamı görüyor yoksam kupa mı alıyor metukam dedik.

canım ben gideyim işlerim var evi temizleyecem ütü yapacam bugün.işlerimi bitireyim geleyim sonra görüşük edek.öptüm seni byyyyyy:48::48::48::48::48:

Son düzenleme:
günaydın herkese
bende 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama rabbim henüz vermedi..eşimde biraz sıkıntı var..yani 1 doktor var dedi..2 tanise bir sıkıntınız yok bebek için dedi.bizde umutla bekliyoruz

günaydın herkese
bende 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama rabbim henüz vermedi..eşimde biraz sıkıntı var..yani 1 doktor var dedi..2 tanise bir sıkıntınız yok bebek için dedi.bizde umutla bekliyoruz

ebrucum hg canım aramıza:16:bence hala şüpedeysen güvendiğin bi dr bul bide ona gösterin eşini biz bu yüzden 5 sene vakit kaybettik bizede bi şey yok dediler 5 yıl sonra eşimde hareket sayısı 0 çıkmıştı:50:inş. canım eşin iyidir ve Rabbim biran önce doldurur kucağını:emir_bebek::40::40::69::69:

günaydın herkese
,
:16:
canım Allah hepımızın yuzunu guldursun...hosgeldın

günaydın metukam sen dün pireleri sayarken biz burda çene yapıyoduk:60::60::60::60:nasıl bugün uykunu aldınmı canım:48::48::48:

gunaydın ....aldım canım çok sukur:16:

gecmısı okudugumda, yuzumde gulucuk olusturan guzel arkadaslarım...RABBIM sızı hertur kotulukten korusun...hersey gonlunuzce olsun...

ıyıkı varsınız....:71:

HERKESE GUNAYDIN...

günaydın kızlaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3::3::3:

herkese hayırlı pazarlar diliyorum. yüzümüzden gülücük,gönlümüzden huzur,mutluluk ve sağlık hiç eksik olmasın.
:71::71::71::71::71::71::71:

günaydın benim güzel arkidişlerim ne güzel sözler yazmışsınız bendende sizlere yürek dolusu sevgi öpücük ne güzel bi topik olduk maşallah Rabbim hepimizi nazarlardan korusun canlarım:nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54::54::48::48::48::71::71::71::71:

Back
X