Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?

canım kimyasalda bebiş oluyomuş ama değer düşük çıkıyomuş sonrada bir hafta içinde düşüşe geçip düşüğe sebep oluyomuş:30::30::30:tabi adet geçtikten bir hafta sonra:(

Son düzenleme:
canım kimyasalda bebiş oluyomuş ama değer düşük çıkıyomuş sonrada bir hafta içinde düşüşe geçip düşüğe sebep oluyomuş:30::30::30:tabi adet geçtikten bir hafta sonra:(

evet bide şey okudum pıhtı şeklinde kanama oluyorya o parçayı suyun altında yıkadığında eriyip gidiyosa kanmış ama yıkadıkça beyaz ete dönüşüyosa bebek miş.düşük yapıyosun demekmiş.buna tıpta sessiz düşükde deniyomuş.

baya masraflı oluyor.ameliyattan snr 6ay çok önemli ya.

doktora gitmedim ameliyattan sonra hiç.ekimde ameliyat olmuştum.ocak ayında adet gecikmesi ve karnımda sancı oluodu onun için gittim.çok korktumu sancılardan,tüplerime bişi olur yine die doktora söledim.oda dediki senin zaten hemen gebe kalman gerek tüplerin açılmışken die bana bu tedaviyi uyguluo.tüp bebek yaptırmak istemiyrm.çünkü bi millet duyarrr yaptırırsam .bende kimsenin bilmesini istemiyrm

evet kızlar maşşallahınız var hem çok hızlısınızzz hemdeeee sohbetiniz çok güzel

bikerem benim canım çekiyo siz yapacaksınız akıllım yaaaaaa:56::56::56::56::56::56::56:

$images.webp.............

evet bide şey okudum pıhtı şeklinde kanama oluyorya o parçayı suyun altında yıkadığında eriyip gidiyosa kanmış ama yıkadıkça beyaz ete dönüşüyosa bebek miş.düşük yapıyosun demekmiş.buna tıpta sessiz düşükde deniyomuş.

tatlım çok ilginç hiç duymamıştım bende bi kaç kez oldu ama pıhtı değilde ak ciğere benziyodu bebek olabilirmi:26:

zelalca sizin ozmn tıbbi olarak bi probleminiz yok.nedeni bilinmeyen infertilitemi???

sara_28 sizin sorun ney cnm???kaç yıllık evlisiniz

Back
X