Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maşşalalh kalabalık bi topik.

benim diğer topiğimde çok kalabalıktı ama bir çoğu hamilee.1i doğum yaptı girmio 2si son haftalarına girdiler bir kaçıda gebeler die arada sırada uğruolar 5 kişi falan kaldık.dilerimkiii bizde burda öyle oluruz gittikçe sayımız azalır doğum için ama başka sebebten azalmasın

cnmmm inşşş meleğin arayı açmadan gelir annesine.

en azından hamile kalabiliyosunuz ya buna şükür cnm.

ben ianacımı kaybettim.sanki hiç anne olamayacak gibime geliyrmmm:2:bazende duyuyorum hamile kaldımda spermlerin hepsi içeri gitti kup kuru kalktım dien kadınlar çok fazla,yada hamile kaldımı hissettim sanki vajinamın içinde kıpırdanma oldu dieeee.bende hepsi dışarı çıkıoo

inan bende cok düşünüyorum acaba hep düşükmü olacak die
mesela ben tek cocugum ne teyze ne hala olabilirim diodum ama şimdi annede olamıorum diorum yine umudumuzu yitirmeyelim.
rabbim ne zamn verecegini bilir.... canım spermlerin dısarıya cıkmasıyla ilgisi yok zaten hepsi içeride kalmıoo gidecek olan gidio sadece...

cnmmm inşşş meleğin arayı açmadan gelir annesine.

en azından hamile kalabiliyosunuz ya buna şükür cnm.

ben ianacımı kaybettim.sanki hiç anne olamayacak gibime geliyrmmm:2:bazende duyuyorum hamile kaldımda spermlerin hepsi içeri gitti kup kuru kalktım dien kadınlar çok fazla,yada hamile kaldımı hissettim sanki vajinamın içinde kıpırdanma oldu dieeee.bende hepsi dışarı çıkıoo

canım sen ayaklarımı falan kaldırcam die kasıklarını kasıyosan spermleri dışarı iter yani kaş yapayım derken göz çıkarmaya benzer bundan sonra çalışma sırasında diz dirsek pozizyonu yada sadece belinin altına bi yastık koy yeterli:38:

benim diğer topiğimde çok kalabalıktı ama bir çoğu hamilee.1i doğum yaptı girmio 2si son haftalarına girdiler bir kaçıda gebeler die arada sırada uğruolar 5 kişi falan kaldık.dilerimkiii bizde burda öyle oluruz gittikçe sayımız azalır doğum için ama başka sebebten azalmasın

amiiiiiiiinnnnnn maonyaacım.

kızlarrr ben uyumaya gidiyrmm.

sabah gelirim yineeee.hepinize iyi gecelr.allah rahatlık versinnn:54:

amin canım hepimiz hamiş kalıp koca göbekli olalım inş.:8::8::8::8::8::8::8::8:

sarammmmmmmm hadi bebeğim bizde yatalım adam çekyatta uyuya kaldı onu yatağa götüreyim sözde bugün çalışcaktık gene kaldı biz bu çocuğu nasıl yapcaz bilmiyorum:84::84::84::84::84:

sarammmmmmmm hadi bebeğim bizde yatalım adam çekyatta uyuya kaldı onu yatağa götüreyim sözde bugün çalışcaktık gene kaldı biz bu çocuğu nasıl yapcaz bilmiyorum:84::84::84::84::84:

bak ne yap bi bardak su dök kocişinin yüzüne hemen uyanacaktır.:9::9::9::9::9:sonra yatak odasına kaç oda seni kovalayacağından direk yatağa gelecektir.sonrası sana kalmış bu çocuk ya yapılacak ya yapılacak tamam mı.biz yeğen istiyoz.hadi git iyi geceler canım öptüm byyyyy:48::48::48::48::48::48::48:

bak ne yap bi bardak su dök kocişinin yüzüne hemen uyanacaktır.:9::9::9::9::9:sonra yatak odasına kaç oda seni kovalayacağından direk yatağa gelecektir.sonrası sana kalmış bu çocuk ya yapılacak ya yapılacak tamam mı.biz yeğen istiyoz.hadi git iyi geceler canım öptüm byyyyy:48::48::48::48::48::48::48:

:60::60::60::60::60::60:kıj ben öle yaparsam adam beni mahveder zaten çocuk yapcak hal kalmaz bende:60::60::60::60:iyi geceler canım öpt.byyyyyyyyy:54::54::54::48::48::48::48:
yarın test yapcanmı:26::26::26:

:60::60::60::60::60::60:kıj ben öle yaparsam adam beni mahveder zaten çocuk yapcak hal kalmaz bende:60::60::60::60:iyi geceler canım öpt.byyyyyyyyy:54::54::54::48::48::48::48:
yarın test yapcanmı:26::26::26:

yarın sabahki ateşime göre bakacam canım.test yaparsam sonucunu ilk önce size söyleyecem canım.

Back
X