Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim ama o kadar konuşmuşsunuz ki,geçmişi bitirene kadar herkez iş başı yaptı.
kızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?
benim bilgimde,tecrübemde var sara cım,çok başıma geldi
canım kimyasalda bebiş oluyomuş ama değer düşük çıkıyomuş sonrada bir hafta içinde düşüşe geçip düşüğe sebep oluyomuş:30::30::30:tabi adet geçtikten bir hafta sonra:(
işte böyle oluyo,ama bazen gün geçmeden,adet günüykende gidiyo bebeik.

tatlım çok ilginç hiç duymamıştım bende bi kaç kez oldu ama pıhtı değilde ak ciğere benziyodu bebek olabilirmi:26:
işte öyle oluyo işte:14:
hu huuuuu kimse var mı? barim bende gecmisi okuyim...
ben varım,yeter mi ki?:91:

kızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?

canım yumurta dölleniyor gakat rahime yerlesemeden ....... tutunamıyor yani bir nevi... erken test yaptirdiginda bir deger görüyorsun ama düsük oluyor genelde. doktorlar pek hamilelikten saymiyorlar...

evet bide şey okudum pıhtı şeklinde kanama oluyorya o parçayı suyun altında yıkadığında eriyip gidiyosa kanmış ama yıkadıkça beyaz ete dönüşüyosa bebek miş.düşük yapıyosun demekmiş.buna tıpta sessiz düşükde deniyomuş.

evet böyle bir sey var canım.. malesef en son bu adetimde yasadim, dün o yüzden cok kötüydum... hayırlısı böyleymis.. bunlari cok kafaya takmamak gerek...

geldim ama o kadar konuşmuşsunuz ki,geçmişi bitirene kadar herkez iş başı yaptı.

benim bilgimde,tecrübemde var sara cım,çok başıma geldi

işte böyle oluyo,ama bazen gün geçmeden,adet günüykende gidiyo bebeik.

işte öyle oluyo işte:14:

ben varım,yeter mi ki?:91:

iste aynısı banada oldu, simdiye kadar bisey söylemedim cünkü önce icimde dönüstürmem gerekiyordu...
evet yeterdin canım ama gitmissin galiba....

canım yumurta dölleniyor gakat rahime yerlesemeden ....... tutunamıyor yani bir nevi... erken test yaptirdiginda bir deger görüyorsun ama düsük oluyor genelde. doktorlar pek hamilelikten saymiyorlar...

evet böyle bir sey var canım.. malesef en son bu adetimde yasadim, dün o yüzden cok kötüydum... hayırlısı böyleymis.. bunlari cok kafaya takmamak gerek...

iste aynısı banada oldu, simdiye kadar bisey söylemedim cünkü önce icimde dönüstürmem gerekiyordu...
evet yeterdin canım ama gitmissin galiba....
yok kız,ben bikaç topice gidip geliyom,altta ismim olmasada gidiyom demeden pek gitmem merak etme.
sende mi kimyasal yaşadsın canım?

Back
X