geçmiş olsun zeynebim,bi daha yaşama inşallah,en sahicisinden,fiziksel gebelişk yaşayıp,bebeklerimize kavuşalım hep beraber.
amin canım.. insallah hepimiz bebislerimize kavusalim....

sagol tatlim, cok güzelmis güllerin...kızlar hepinize güzel bi göndereyim yeni hafta güzelliklerle başlasın ve hep öyle devam etsin.
Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248

nasılsınız kızlar?
saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım
![]()
metuka sana küstüm küsücem söölim bak...

hosgeldih sekerhuhuuuuu
ben geldiiiiiiiiiiiimm![]()

Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir
![]()
sagol canım benim, ben geldim sen gittin yetistiremedik zamanı... tatlim gelde bi sohbet edelik... günlük dozajimi aliyim bi...

anladım tatlım... her iki durumdada hayırlısı olsun tatlım, inan ki en önemlisi bu bence.. Allah sana kucagina almayi nasib edecegi bi evlad versin, sagliklı, hayırlı, mutlu...ateşim bu sabah kararının verdi canım ve düştü.36,1 olmuştu.test için biraz daha beklemeye karar verdim.

güzel annecik ya.. insallah tatlım atlatırsın, agrilarin icin gecmis olsun.... minik Busemiz iyi olsun, sen iyi oldu onlar gecer tatlisim.. cok öpüyorum seni bitanecim....
valla canım altta ve üstteki ağrılar dışında iyi gidiyor çok şükür...şu detaylıyıda atlatıp rahatlasaydım hayırlısıyla...sen nasılsın bitanem?...