Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar ben kaçtım sabah 7 de kalkcam uyanamıcam yoksa yarın görüşürüz inş. öpt.byyyyyyyyy:54::54::54::48::48::48::48:

günaydın kızlaaaaaar

bugün umutların en tükendiği yerden yeniden yeşerdiği,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevinçli ve müjdeli haberlerin geldiği,bolluk ve bereketin olduğu,gözyaşlarının yerini kahkaya bıraktığı,bi gün olmasını diliyorum.

güneş bugün sabırla bebeklerini bekleyen biz anne adayları için doğsun.

:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

günaydın kızlaaaaaar

bugün umutların en tükendiği yerden yeniden yeşerdiği,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevinçli ve müjdeli haberlerin geldiği,bolluk ve bereketin olduğu,gözyaşlarının yerini kahkaya bıraktığı,bi gün olmasını diliyorum.

sagol canım...ne guzel yazmıssın:71::71:

kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.

kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.

tuh...hepımız bebelerımızı kucagımıza alıcaz ..inşallah

günaydın metukacım nasılsın canım?:3::3::3::3::3:

kalktım ,, ekmek arası peynır yedım..sımdı de yesıl cay ıcıyorum.canımcım....

saram ben bu bugun gene kuru dolma yapıcam sumaklı...:1::1::1:

bende inanıyorum canım hepimiz bi gün anne olacaz Allahın izniyle.

canım bende akşama yeşil biber dolması yapayım diyorum canım çok istiyo.:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

offffffff canım ya..üzüldüm inanki...ben hamile olduğunu düşünüyordum saracım...sağlık olsun..inşallah bir sonraki aya tatlım...:nazar::38::38:

----------------------------------------------------------

Son düzenleme:
kardelen 30lulara cevap yazdım tontişim oraya bak hele...özel 10 dk takıldıda...:nazar::34:

saracım günaydın tabiki yıkılmak yok her kırmızı kart yeni bir umut demek her zaman dualarımızdasın canım

hosgeldin seker nerelerdesin:16::16::16:

canım ozet gecim ben: birbirimisi cok seviyos dedik, saranın oynak resimlerini caldık, gobek attık, insallah hamile kalırıs dedik, arada yeni insanlar geldi gitti.. bu kadar yanim.. bide kardelen soyle boyle dedik ama onu gorunmez kalamle yasdık... :60::60::60::60::60::60:

amin canım, insallah.... saglıkla kucagımıza almak nasip olur cümlemize.. :16:
maşallah,maşallah,rabbim muhabbetimizi artırsın,ama genede bu kadar konuşmayın,zor oluyo bana,yazık kııııııızzz:16:
kıj koca dövülürmü sevilir:9::9::9:canım dicen aşkım bitanem dicen adamı tavlıcan bak nasıl gidip yatıyo:13::48::48::48::69::69:
bak bak,uzmana bak,biz zaten ondan tavlıyamıyoz adamları:9:
denedim canim ise yaramadi :9::9::9::9::9::9: bu gunlerde onun isine yaramon :60::60::60::60:
:60::60::60::60:
kızlar bugün ne kadar konuşmuşuz die bakmaya gittim ana bide baktım 58 sayfa maşallah nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::69::69::69::69::69::69:
yani yani,işte ben ilk defa gözüm kesmedi,okuyamadım sayfaları.
günaydın kızlaaaaaar

amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim
veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.

benimde canım haşlanmış patates istedi bi an:56:
kardelen 30lulara cevap yazdım tontişim oraya bak hele...özel 10 dk takıldıda...:nazar::34:
taaam canım,baktım ben.:34:

Back
X