Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maşallah,maşallah,rabbim muhabbetimizi artırsın,ama genede bu kadar konuşmayın,zor oluyo bana,yazık kııııııızzz:16:

bak bak,uzmana bak,biz zaten ondan tavlıyamıyoz adamları:9:

:60::60::60::60:

yani yani,işte ben ilk defa gözüm kesmedi,okuyamadım sayfaları.

amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim

veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.

benimde canım haşlanmış patates istedi bi an:56:

taaam canım,baktım ben.:34:

slm hanımlarr nasılsınızzz saracımm çok üzüldüm yaa inş bidahaki aya muradına erersin canım

kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.

hayırlısı olsun.. sanırım adetin gecikmişti... böylesi hayırıymışş inşallah mart ayı sana uğurlu gelsin

offffffff canım ya..üzüldüm inanki...ben hamile olduğunu düşünüyordum saracım...sağlık olsun..inşallah bir sonraki aya tatlım...:nazar::38::38:

teşekkür ederim leylacım ne yapalım herşeyde bi hayır vardır.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

saracım günaydın tabiki yıkılmak yok her kırmızı kart yeni bir umut demek her zaman dualarımızdasın canım

günaydın edacım sağol canım benim.sizde benim dualarımdasınız.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim

veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.

inşallah kardelenim sağol canım.:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

slm hanımlarr nasılsınızzz saracımm çok üzüldüm yaa inş bidahaki aya muradına erersin canım

sağol ececim.inşallah bi dahaki aya hepimizi hamiş oluruz.
:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hayırlısı olsun.. sanırım adetin gecikmişti... böylesi hayırıymışş inşallah mart ayı sana uğurlu gelsin

tumecim sağol canım.önümüzdeki aylar hepimize uğurlu gelir inşallah.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

iyiyim canım sen nasılsın:16::16:

saracım hayırlısı böyleymiş diyelim.mart uğurlu gelsin işalllah hepimize.
topik açmışlar martı kedilere bırakmayalım diye:9::9::9::9:
hadi kızlar martı kedilere bırakmayalım:6::6::6::6::6:

bende iyiyim canım.martı kedilere bırakmayalım dimi:9::9::9::9::9::9::9:

$hareketli-cicek-resimleri-3.gif $hareketli-cicek-resimleri-3.gif $hareketli-cicek-resimleri-3.gif $hareketli-cicek-resimleri-3.gif

arkadaşlar selam...

Ben çiçeği burnundan 2 günlük üyeyim... konu hk. bende çok dertliyim... bu arada topik ne demek?

kızlaaaaar neredesiniz bugün hadi gelin artıkın:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

arkadaşlar selam...

Ben çiçeği burnundan 2 günlük üyeyim... konu hk. bende çok dertliyim... bu arada topik ne demek?

hoşgeldin edbu.topik kadınlar kulübünde istediğimiz konu ile ilgili açtığımız oda demek.kendinden bahsedermisin?kaçyıllık evlisin ne kadardır bebek bekliyosun.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
metuka sara_28+

zıyaretcı bızden cok valla.... Leylanın dedıgı gıbı nıkınızle gelın bacım

cok sırınler....

Back
X