Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar
bir kaç gün girmedim baya bir sayfa olmuş okumak istiyorum ama netim çok yavaş açıyo bir de şunu belirtmek istiyorum şu gülücük , surat ifadeleri çok kullanıldığı için sayfalar geçiyor ama konular takip edilemiyor ...
bu benim fikrim

Son düzenleme:
selam kızlar
bir kaç gün girmedim baya bir sayfa olmuş okumak istiyorum ama netim çok yavaş açıyo bir de şunu belirtmek istiyorum şu gülücük , surat ifadeleri çok kullanıldığı için sayfalar geçiyor ama konular takip edilemiyor ...
bu benim fikrim

selam canım nasıl iyi çene yapmışız deme tatlım ifadeler renk katıyo hemde duygularımızı ifade ediyo diye çok kullanıyoz :9::9::9:

ohhhhhhhhhhh sifa olur insalla ...............

kıslar ben 1. denememizde tranferden sonra beklerken ananas suyu içtim ve kabak cekirdeği yedim.tutunmaya yardımcıymış bunlar aklınızda bulunsun.ve benim tutmuştu.ananas suyunu cok rahat bulablirsiniz bu meyve suyu markalarının marketlerde %100 ananas suları var onları içebilirsiniz.ananasla uğrasmayın.

--------------------------------------------------------------------------------

kıslar dogru olabilir mi bunlar bide ne zaman yapıldıgını anlamadım ben ya uyku geldi sanırım ondan

Back
X