Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aynen canım..benım de bebek dısında o kadar cok sıkıntım varkı...

ı..bunalıma gırer kendımı ve esımı yer bıtırırdım..sonucta olan hep bana olurdu...

burada sıkıntım da olsa bır kenara ıtıp uzaklasabılıyorum onlardan....
:70::70::70:

evet canım malesef bi bebekle bitmiyo ama çok düşünmemek gerek depresyonun bize hiç bi faydası olmaz:50:en iyisi biz enerjimizi bebiş çalışmalarına verelim:13:tatlım senin ateş nasıl gidiyo benimki hala yerlerde sürünüyo geç yumurtlucam belli oldu:69::69:

canım inş. senin için herşey çok güzel olur Rabbim gönlündeki muradı nasip eder inş:49::40::40:tatlım dr a ne zaman gitcen kontrole:23::23:

pazar günü progesteron testim var,haftayada kontrole giderimdir heralde,inşallah belirti verir bebeğim,inşallah içimdedir artık.

tatlım sen tüpmü yaptırcan :26:ben transfer öncesi çay hazır gıdalar asitli içicekler sıvı sabun bulaşık deterjanı kullanmadım kabak çekirdeğine başladım sonuca gidene kadar yedim ama 2 kere tüp yaptım tutmadı tutcağı varsa her şekilde tutuyo canım inş. sen pozitif alır bebişine kavuşursun canım:69::69:

evet ilk tüpbebek denmem,şuan lucrin vuruyorum kendime.adet olunca başlıycam nasip bakalım.öyle rabbim olderse olur ama yinede dikkat etmeliyiz,zor bir süreç sonuçta.sonra tutmasada içimiz rahat olur..inşallah isteyn herkes pozitif sonuç sonrada kucağına bebek alır...
:emir_bebek:

herkese günaydın tontişler...işler yoğun biraz...anca girebildim..sabah gittim tetanoz aşımı yaptırdım geldim..kolum biraz ağrıyor gibi...sizler nasılsınız canlarım?:nazar::38::38:

evet ilk tüpbebek denmem,şuan lucrin vuruyorum kendime.adet olunca başlıycam nasip bakalım.öyle rabbim olderse olur ama yinede dikkat etmeliyiz,zor bir süreç sonuçta.sonra tutmasada içimiz rahat olur..inşallah isteyn herkes pozitif sonuç sonrada kucağına bebek alır...
:emir_bebek:

inş. kadercim ilk ve son denemen olur hemen pozitifi görürsün inş.:38:tabiyki kendimize dikkat etmeliyiz canım biz elimizden geleni yapalım taktir Allahın sen kaç yıllık evilsin kadercim:69::69:

herkese günaydın tontişler...işler yoğun biraz...anca girebildim..sabah gittim tetanoz aşımı yaptırdım geldim..kolum biraz ağrıyor gibi...sizler nasılsınız canlarım?:nazar::38::38:

leyloş şeker özledim kıj sizi gelin şöle bi sarılayım size:48::48::48:canım busemizle annesi nasıllar inş. keyifler iyidir:nazar::nazar::48::48::48:

leyloş şeker özledim kıj sizi gelin şöle bi sarılayım size:48::48::48:canım busemizle annesi nasıllar inş. keyifler iyidir:nazar::nazar::48::48::48:

saol bitanem..buseyle bende seni özledik teyzesi...kollarını kocaman aç biz yeni dünya gibiyiz anca kolların bizi kaplar..:nazar::1::1::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: valla zeloşum keyifler iyi inşallah kolum fazla ağrı yapmaz tontişim..sabah eşimle gittik aşıyı yaptırdık geldik...güzeldi yani...sen nasılsın bitanem..saracım nerelerde?:nazar::38::38:

saol bitanem..buseyle bende seni özledik teyzesi...kollarını kocaman aç biz yeni dünya gibiyiz anca kolların bizi kaplar..:nazar::1::1::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48: valla zeloşum keyifler iyi inşallah kolum fazla ağrı yapmaz tontişim..sabah eşimle gittik aşıyı yaptırdık geldik...güzeldi yani...sen nasılsın bitanem..saracım nerelerde?:nazar::38::38:

yarım dünya ha:60::60::60:e artık leyloşum sen 9 .aya kadar inş. tam dünya olursun artık:nazar::nazar::60::60::60:ohhh öpücük çok güzeldi canım:48::48:geçmiş olsun canım olsun bişi olmaz sonuçta faydalı bi aşı:68:tatlım sara biraz önce burdaydı ama kayboldu onun kırmızılar biraz geçikti ya sancı yapıyo galiba:93::93:

kızlar afiyet olsun..biz çok acıktık..görüşmek üzere..mamamızı yiyip gelelim teyzoşları...:nazar::38::38:

yokkkkkkkkk,hangisi belirti,olması mı,olmaması mı:9:
arada kasıklarımda hafif sısı oluyo o kadar.

tatlım o herkeste değişiyo kimileri hamile kalıyo hemen anlıyo kimi 3 ay anlamıyo bizim komşu 3. ayında öğrendi hiç bi belirti yokmuş sadece adeti geçmiş oda zaten hep geçiyo bişey olmaz die sallamış ne gülmüştük kız biraz daha kalsa doğumda öğrencektin gebeliğini diye:60::60::60:

tatlım o herkeste değişiyo kimileri hamile kalıyo hemen anlıyo kimi 3 ay anlamıyo bizim komşu 3. ayında öğrendi hiç bi belirti yokmuş sadece adeti geçmiş oda zaten hep geçiyo bişey olmaz die sallamış ne gülmüştük kız biraz daha kalsa doğumda öğrencektin gebeliğini diye:60::60::60:

bakalım canım,görcesssss.
bende çıkıyorum canım,biraz uzanmak istiyorum.

Back
X