Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bende biraz uyucam öpt.tatlım byyy![]()
ben geldiiiiiiiiiiiiimm
:118::118::118::118::118:
hoş geldin canım nasılsın
hoş geldin canım nasılsın
hoşbulduk
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın![]()
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canıııııııııııııııııııımm
![]()
pazar günü progesteron testim var,haftayada kontrole giderimdir heralde,inşallah belirti verir bebeğim,inşallah içimdedir artık.
saol bitanem..buseyle bende seni özledik teyzesi...kollarını kocaman aç biz yeni dünya gibiyiz anca kolların bizi kaplar..valla zeloşum keyifler iyi inşallah kolum fazla ağrı yapmaz tontişim..sabah eşimle gittik aşıyı yaptırdık geldik...güzeldi yani...sen nasılsın bitanem..saracım nerelerde?
![]()
tamam canım bende biraz uyucam öpt.tatlım byyy![]()
ben geldiiiiiiiiiiiiimm
:118::118::118::118::118:
allah iyilik versin canım bende iyiyim biraz takılıyım nette dedim ama kimse bişi yazmıyo
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canıııııııııııııııııııımm
![]()
hoşbuldum canım.neler yapıyosun?
merhaba kardelenim nasılsın canım inşallah hamile kalırsın da bizide peşinden sürüklersin.
merhaba leyloşum.nasılsın busecik nasıl?geçmiş olsun aşı yapmışsın.öpüyorum senide busemizide.![]()
uyuyacanmı kız zeloş gece uyumadınmı diyecem ama eniştem çalışıyodu hasta falan değilsin dimi? :26::26::26::26:
hoşgeldin ayşegülcüm.nasılsın?
canım ben burdayım ama şimdi çıkacam öğleden sonra görüşürüz.öptüm.![]()
ne olsun çalışıyorum
kırmızı kartı görmüşsün sanırım
hayırlısı olsun tatlım bu ayda gelir inş.meleğin![]()
saol bitanem..biz iyiyiz inşallah sende iyisindir tatlışım...busenin karnı doydu annesini tepikliyor içerde kerata...![]()
sorma canım ya tam dünya olacam galiba...gittikçe genişliyorum...yarım dünya hae artık leyloşum sen 9 .aya kadar inş. tam dünya olursun artık
ohhh öpücük çok güzeldi canım
geçmiş olsun canım olsun bişi olmaz sonuçta faydalı bi aşı
tatlım sara biraz önce burdaydı ama kayboldu onun kırmızılar biraz geçikti ya sancı yapıyo galiba:93::93:
saol bitanem..afiyet olsun şekerlerrrgörüşürüz leylacım öpt. byyyyyy
![]()
amin inşallah canım hepimiz bu ay hamile kalırız inşallah.
oy oy oy kıyamam ben ona yerim onu yer.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.![]()
merhaba kardelenim nasılsın canım inşallah hamile kalırsın da bizide peşinden sürüklersin.
merhaba leyloşum.nasılsın busecik nasıl?geçmiş olsun aşı yapmışsın.öpüyorum senide busemizide.![]()
uyuyacanmı kız zeloş gece uyumadınmı diyecem ama eniştem çalışıyodu hasta falan değilsin dimi? :26::26::26::26:
hoşgeldin ayşegülcüm.nasılsın?
canım ben burdayım ama şimdi çıkacam öğleden sonra görüşürüz.öptüm.![]()
merhaba kızlar, selamlar, neler yapıyosunuz?
Benim baglantı gumledi gene internet yok... gidip esimden vınn aldım ....
kimse yok mu?