Sabırla Bebeğini Bekleyenler

edazescim merhaba canım.dün yazdıklarını okudumda sonucunun negatif çıkmasına üzüldüm.ama Allah büyük tatlım inşallah en kısa zamanda hepimiz anneliği yaşayacaz canım çok üzülüp stres yapma tamam mı canım.

edazescim merhaba canım.dün yazdıklarını okudumda sonucunun negatif çıkmasına üzüldüm.ama Allah büyük tatlım inşallah en kısa zamanda hepimiz anneliği yaşayacaz canım çok üzülüp stres yapma tamam mı canım.

slm kızlar bende tam onu soracaktım edazes e noldu die üzüldüm tatlım saglık olsun stres yapma allah büyük

çok teşekkür ederim bende çok üzüldüm gerçekten bugün doktora gittm muayne oldum ve smear testi yaptırdım muaynede hiçbir sorun çıkmadı (kist falan) ama vajinit olmuşum doktor 2 tane ovül ve zolax verdi onları kullanacakmışım ben ona durumu anlattm ilk testte silik 2. çizgi vardı ama dün yaptığımda yoktu diye adetgünün geçmeden belli olmaz kanda dahil dedi ama hiç sanmıyorum yoktur. smear testim 10 gün sonra belli olacakmış bakalım artık...

Back
X