- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kuru biber dolmasııııııııııııııııı... hemide acı olandan...
tüh bilemedim ha ama olsun sarmada kuru biber dolmasının kardeşidir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuru biber dolmasııııııııııııııııı... hemide acı olandan...
slm kızlar bende tam onu soracaktım edazes e noldu die üzüldüm tatlım saglık olsun stres yapma allah büyük
çok teşekkür ederim bende çok üzüldüm gerçekten bugün doktora gittm muayne oldum ve smear testi yaptırdım muaynede hiçbir sorun çıkmadı (kist falan) ama vajinit olmuşum doktor 2 tane ovül ve zolax verdi onları kullanacakmışım ben ona durumu anlattm ilk testte silik 2. çizgi vardı ama dün yaptığımda yoktu diye adetgünün geçmeden belli olmaz kanda dahil dedi ama hiç sanmıyorum yoktur. smear testim 10 gün sonra belli olacakmış bakalım artık...
tüh bilemedim ha ama olsun sarmada kuru biber dolmasının kardeşidir.biliyomusun bende bugün yeşil biber dolması yaptım.afiyet olsun canım arkadaşıma
![]()
hııııım demekki senin rahatsızlığının sebebi vajinitten kaynaklanıyomuş.teşhis konması da çok önemlidir canım.ilaçlarını kullan iyileş inşallah tez vakiite anneliği nasip eder Allah sana.smear testinde inşallah temiz çıkar canım.
işte en büyük düşmanım ozaten hep stres hep stres vallahi bu ay hiç düşünmeyecem direk hayıt a başlayacam hiç olmazsa stres giderici etkisi varmış zaten içiyordum ama düzenli değil öyle aklıma geldiğinde çünkü sürekli düşünmekle olmuyor kendime bir uğraş bulmam lazım
canım bende smear testi yaptırdım cuma gün almaya gitcem inşallah temiz cıkar testlerimiz...
herhangi bi hobin varsa güzel sanatlarla ilgili bir kursa git uğraş bul tatlım düşün düşün kafayı yiyo insan bende 1.5 ay raporluydum işe başladım şimdi daha rahatım...okadar düşünmüyorum
çok teşekkür ederim bende çok üzüldüm gerçekten bugün doktora gittm muayne oldum ve smear testi yaptırdım muaynede hiçbir sorun çıkmadı (kist falan) ama vajinit olmuşum doktor 2 tane ovül ve zolax verdi onları kullanacakmışım ben ona durumu anlattm ilk testte silik 2. çizgi vardı ama dün yaptığımda yoktu diye adetgünün geçmeden belli olmaz kanda dahil dedi ama hiç sanmıyorum yoktur. smear testim 10 gün sonra belli olacakmış bakalım artık...
canım bende smear testi yaptırdım cuma gün almaya gitcem inşallah temiz cıkar testlerimiz...
herhangi bi hobin varsa güzel sanatlarla ilgili bir kursa git uğraş bul tatlım düşün düşün kafayı yiyo insan bende 1.5 ay raporluydum işe başladım şimdi daha rahatım...okadar düşünmüyorum
sanada afiyet olsun tatlım sorma annemde dolma yapmış bugünn
annemler eşim aynı yerde calışıo yani eşim öglende dolma yedi akşamdaa![]()
hoşgeldin metuka...
leylicim hoşgeldin canım nasılsın?
iyi akşamlar hoşgeldin leyliko...
işte en büyük düşmanım ozaten hep stres hep stres vallahi bu ay hiç düşünmeyecem direk hayıt a başlayacam hiç olmazsa stres giderici etkisi varmış zaten içiyordum ama düzenli değil öyle aklıma geldiğinde çünkü sürekli düşünmekle olmuyor kendime bir uğraş bulmam lazım
saracım dogru dıyorsun..nıye şaştım kı....![]()
hoşbuldum kızlar. sağolun sizler naslsınız?
hayıt gerçekten çok faydalı ben yaklaşık 1 -1.5 aydır hergece yatmdan önce 4-5 tane hayıt tohumunu yutuyorum.
cuma günü kan veririrm. bi de bugün kırmızı kartı gördüm. bilginiz olsun
ne güzel keşke bende çalışbilseydim senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun nerde başlıyorsun işe
edam nasılsın canım..............
canım ben zaten calışıodum yeni başlamıorum forum avm deyim ben
ben iyiyim canım sen nasılsın ama bugünlerde seni fazla göremiorum buralarda erken mi yatıosun ne?