Sabırla Bebeğini Bekleyenler

afiyet olsun tatlım.:9::9::9::9::9: tarife gelince,
3 yumurta, bir su bardağı toz şeker, yarım çay bardağı sıvıyağ, bir portakalın suyu ve kabuklarının rendesi, kabartma tozu ve vanilya ve un. önce şekerle tozşekeri çırpıyorum sonra yağı portakal suyunu ve diğer malzemeleri karıştırıyorum.unu göz kararı bırakırım hep kek hamuru kıvamına gelinceye kadar işte.ne çok cıvık ne çok katı olacak şekilde sonra kek kalıbında pişiriyorum.çok enfes oluyo bazen içine birazda damla çikolata koyuyorum oda çok yakışıyo.

teşekkürler saracım en kısa zamanda yapacam ve siezede ikram ederimmm...

bende gecen haşhaşlı tatlı yaptım kuzenimden aldım tarifi iş yerine de götürdüm herkez bayıldı tarifi istedi ve iki kişide yapmış cok begendiler...

iciy küyünü yapayken haşlamıştım da ben havaha ii benim için:21::86::86::86:uçları o yüzden haşlamadan oluyosa d

bende bilmiorum zalale sordum cvp bekliorum...

ama yinede çatlama zamanı uzayan akıntı geldiği zaman incirle havuç beraber kaynarsa daha iyi tabi ben bi kaç gün önce ikisini kaynatıp içtim şimdide iki üç gün kıtır kıtır yicem:66::66::66::66:

teşekkürler saracım en kısa zamanda yapacam ve siezede ikram ederimmm...

bende gecen haşhaşlı tatlı yaptım kuzenimden aldım tarifi iş yerine de götürdüm herkez bayıldı tarifi istedi ve iki kişide yapmış cok begendiler...

ellerine sağlık canım.eminim çok güzel olmuştur.

ama yinede çatlama zamanı uzayan akıntı geldiği zaman incirle havuç beraber kaynarsa daha iyi tabi ben bi kaç gün önce ikisini kaynatıp içtim şimdide iki üç gün kıtır kıtır yicem:66::66::66::66:

tamam canım saol bende yaparım artık valla cok sey öğreniorum sizlerden

saracım zeynom gelsede ateşimi sorsam gerçi daha yumurtlamadığımı biliyorum ama:26::26:

Back
X