Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın maonya cım,nasılsın?
bulaşığa geçmiş millet,ben daha çay içmedim,kalkimde kahvaltımı yapim bari.:10:

kızlar dua listesine başlayalım diyorum.kimden başlayalım fikirlerinizi alayım lütfen?:34::34::34::34:

leylacım öbür tarafa bi süre girmeyi düşünmüyorum,çok kalbim kırıldı benim.
hayırdır cnmmm???

sabah 7.30 kalktım bi dahada uyumadım cnm uyursam başım ağrıo bi dahada geçmio.eşim kaldırıo her sabah geri uyu geri uyan yapınca kendime gelem,yrmm dünkü gibi

leylacım öbür tarafa bi süre girmeyi düşünmüyorum,çok kalbim kırıldı benim.
Tercih senindir tatlım..keşke bunlar hiç yaşanmasıydı..benimde çok canım sıkıldı...zaten detaylı için stresim diz boyu...evde eşim bile teskin edemiyor beni..son günlerde anne topicinden gelen kötü haberler bir yandan...dün yine kızın birinin detaylı usgsinde bebişinde anomali olduğu tesbit edilmiş...22 haftalık bebeği canlı canlı alacaklar..hem okudum hem ağladım kızın yazdıkları...:43::43: Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...benim detaylı usg 12 martta...kızlar hepinizin dualarını bekliyorum canlarım...sende strese girme gülüm...:nazar::38::38:
afiyet olsun canım....:nazar::38:
kızlar dua listesine başlayalım diyorum.kimden başlayalım fikirlerinizi alayım lütfen?:34::34::34::34:
başlayalım valla saracım...:nazar::38: bana 11 martta okursak sevinirim kızlar..hiç olmassa stresim biraz azalır saracım ya...:nazar::38:
iyiyim cnm.sen nasılsın???
saol tatlım..iyi olmaya çalışıyoruz işte...:nazar::38:

metuka için okunacak dua listesi

$kapli çiçek.gif

$images.webp

leyla ..................... 20

toplam............ 20

kalan...............293

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen

Son düzenleme:
moralini bozma leylacım.detaylı testte inşallah hiçbişey çıkmayacak.busemiz sağlıklı merak etme hem iyi düşünki iyi olsun dimi canım.:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...:nazar::38:

saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...:nazar::38:

anne topiğindeki arkadaşlarını hiç tanımamama rağmen üzüldüm canım.Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.ama sen bunları düşünüp negatif elektriği üzerine çekme canım.pozitif düşün ve Allaha sığın.ben senin ultrason tarihini not almışım o gün gelmeden duanı okuyacaz tatlım rahat ol.

Son düzenleme:
Back
X