- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
aslında benim tercihim,bütün arkadaşlarımla eşit seviyede yazışmaktı leyla cım,ama bunu yazdığımda aldığım tepki,istediğin yere gidebilirsin oldu,(bu kesinlikle saygı duyulduğundan değil,farketmezsin edasıylaydı)ben sizler benim için kıymetlisiniz dedikçe,umursamazlık aldım orda,ama aylar önce gelip,topicte hepimizi kırıp geçiren,demediğini bırakmayan spedy denen şahsa sevgi sözcükleri,listeye yeniden alımlar vs vs bunları görüpte,gelsende gelmesende farketmez imalarını okuduktan sonra,orda varolmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum,çünkü kk ye stres atmaya geliyoruz,kimse yüzündende stres yüklenmemeliyim boşuboşuna.
Tercih senindir tatlım..keşke bunlar hiç yaşanmasıydı..benimde çok canım sıkıldı...zaten detaylı için stresim diz boyu...evde eşim bile teskin edemiyor beni..son günlerde anne topicinden gelen kötü haberler bir yandan...dün yine kızın birinin detaylı usgsinde bebişinde anomali olduğu tesbit edilmiş...22 haftalık bebeği canlı canlı alacaklar..hem okudum hem ağladım kızın yazdıkları...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...benim detaylı usg 12 martta...kızlar hepinizin dualarını bekliyorum canlarım...sende strese girme gülüm...
afiyet olsun canım....
başlayalım valla saracım...bana 11 martta okursak sevinirim kızlar..hiç olmassa stresim biraz azalır saracım ya...
saol tatlım..iyi olmaya çalışıyoruz işte...
arkadaşın için çok üzüldüm,rabbim sağlıklı bebişlerle en kısa zamanda sevindirsin hepimizi,sende en güzel sonuçları al inşallah.saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...![]()