bence çok dogru bi söz canım kesinlikle katılıyorum bu söze en ufak bi iş oldugunda bile yapmaz eşim geçenlerde sehpanın ayagı çıktı 1 ay öyle kaldı dır dır ede ede yaptırdım
belki de eve iş getirmek istemediğindendir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok dogru bi söz canım kesinlikle katılıyorum bu söze en ufak bi iş oldugunda bile yapmaz eşim geçenlerde sehpanın ayagı çıktı 1 ay öyle kaldı dır dır ede ede yaptırdım
canım tam cevap yazıyodum elektrikler gitti daha yeni geldi sinir oldunsen nasılsın canım
![]()
belki de eve iş getirmek istemediğindendir![]()
iyiyim canım ya ama çok sersemim gece 4 te uyudum sabahta 9 da kalktım ama hala sersemlik var üzerimde kahve içtim yenice kendime geleyim diye ama bakalım
kız evin işi eve iş getirmemi oluyo
canım düzensiz uyku iyi değil neden okadar ayakta kalıyosun![]()
canım dün akşam çok uyumuşum gecede uyku tutmadı yoksa düzensiz uyuyacagımdan degil
terzi kendi söküğünü dikemez sözünü evde de aynı şeyleri yapmak istemiyodur diye açıkladım canımkız evin işi eve iş getirmemi oluyo
aslında diyene bakbende sabah geldim baktım yoksunuz gittim bidaha uyudum 11 de kalktım:78::78:
![]()
terzi kendi söküğünü dikemez sözünü evde de aynı şeyleri yapmak istemiyodur diye açıkladım canım![]()
herkes bi var bi yok canımaslında diyene bakbende sabah geldim baktım yoksunuz gittim bidaha uyudum 11 de kalktım:78::78:
![]()
ya bende kaç gündür bi gariplik var uykumu iyi alsamda güzdüzleri gözlerim agırlaşıyo canım hiç bişi yapmak istemiyo bende fırsatı bulunca HEMEN UYUYORUM
tatlım havalar kapalıysa olur mersinde hava nasıl burda soğuk ama açık![]()
herkes bi var bi yok canımtopiği boş bırakmayalım:95:
tatlım metuka annesine gitmiş galiba sara gezmeye zeynonun nette sorun varmış biz burayı onlar gelene götürürüz![]()
kıjlar cadı geldimi hiç dünden beri kayıp:44::44::44: