Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:60::60::60::60: kilo probleminiz var mı kızlar:39:
var mııııııııııııııııııııııııııı,kısıııımmmmm,diyetteyim diyoooom,açım diyoooom:24:
şimdi anladım böle saatte bir açım diyince:53::53::9:tatlım bir çorba alabilirim ama mercimek bende çok gaz yapıyo:78::78::78:

şu an elimde o var canım,kendim yaptım diye söylemiyom,çokta hoş olmuş:56:

canım artık güzelleşcemmi şişcemmi bilmiyom:60::60::60:saracık gezmeye gitti tatliş çok gezenti oldu çok:9::9:sen yemektenmi geliyon canım nasıl busemizi doyurdunmu annesi:nazar::nazar::nazar::38::39:
vay gezinti saracım vayyyyy...evet canım yemekten geldik...bugün eşim izinliydi..babamızla beraber yedik yemeğimizi..bizede moral oldu tatlım...öptüm...:nazar::38:
kslarrrrr ben çıkacam kociş uyandııı öptümm sizleri akşama gelirimmm :79::79::79::90::90::90::90:

tamam canım görüşürüz...:nazar::38:

var mııııııııııııııııııııııııııı,kısıııımmmmm,diyetteyim diyoooom,açım diyoooom:24:

şu an elimde o var canım,kendim yaptım diye söylemiyom,çokta hoş olmuş:56:

hemen alayım bi tabak:56::56:eline sağlık canım hadi yede yarasın bebek olsun inş.:48::48:

benimde kilo problemimmm varrr.tokken 79 çıkıom sabahları 77 çıkıom bazende 75 çıkıom bende anlamadımm.75 üstüyüm yaniii:1:

kızlarr ben duayı okudummm.haberiniz olsun

vay gezinti saracım vayyyyy...evet canım yemekten geldik...bugün eşim izinliydi..babamızla beraber yedik yemeğimizi..bizede moral oldu tatlım...öptüm...:nazar::38:

tamam canım görüşürüz...:nazar::38:

oh romantik romantik masaya mumda koydursaydın :34:Rabbim muhabbetinizi arttırsın canım:nazar::nazar::nazar:afiyet olsun şeker :29::29::38::38:

bende 76 77 le başladım diyete,beş kilo kadar verdim,ama şu sıra hareketsizliğimden,bide diyeti bozmamdan sebep verdiğim bi kilo görünmüyo:60:

oh romantik romantik masaya mumda koydursaydın :34:Rabbim muhabbetinizi arttırsın canım:nazar::nazar::nazar:afiyet olsun şeker :29::29::38::38:
öğle öğle iyi oldu valla zeloşum ya...canım kevo seni soruyordu...yeni adresini tarif ettim ona...seni özlemiş sanırım...istersen bir ara özelden yaz ona olurmu tontişim...:nazar::38:
bende 76 77 le başladım diyete,beş kilo kadar verdim,ama şu sıra hareketsizliğimden,bide diyeti bozmamdan sebep verdiğim bi kilo görünmüyo:60:

bende gittikçe kilo alıyorum...dün sağlık ocağında tarttılar 60 olmuşum..imkansız dedim 58 dim 2 hafta öncesi..ayakkabılarım çok ağır dedim..hemşire gülüyor...:nazar::60::60::60::60:

kızlarr bendee sabahtan beri bilg.başındayımm.biraz dinletip tekrardan gelicemmm.görüşmek dileğiyleee

öğle öğle iyi oldu valla zeloşum ya...canım kevo seni soruyordu...yeni adresini tarif ettim ona...seni özlemiş sanırım...istersen bir ara özelden yaz ona olurmu tontişim...:nazar::38:

bende gittikçe kilo alıyorum...dün sağlık ocağında tarttılar 60 olmuşum..imkansız dedim 58 dim 2 hafta öncesi..ayakkabılarım çok ağır dedim..hemşire gülüyor...:nazar::60::60::60::60:
eve gidince tartıldın mı peki,kaçmışın?:60:
kızlarr bendee sabahtan beri bilg.başındayımm.biraz dinletip tekrardan gelicemmm.görüşmek dileğiyleee

kızlar hepiniz nere gittiniz yaa,daha el ele tutuşup,beynime 10 dakika sonra doycaksın mesacı göndericektik:59:

Back
X