Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım genelde 14 15 16. günler yumurtlanıyo ama tabi bazı aylar bu değişebiliyo mesela hep 15 de yumurtlarken o ay 20 dede yumurtlama olabiliyo bazende adete yakın yumurtlanıyo bebiş olursa geç döllenme oluyo o zaman:66::66::66::66:

hangisi gebelik olasılığı arttırıyo sa ondan alayım:69::1::1::1:

mrb lar bende yeni katıldım 2.ci listeye benide ekleyebilirsiniz :17:

hg canım aramıza :16:listeye tabi ekleriz senide zeynep arkadaşımız geldiği zaman seni ekler:38:tatlım fsh kaç senin fsh yüksek olunca tüp bebeğe yönlendiriyolar seninkide öyle olmuş galiba:68:

hbulduk canım.benim bi önceki ay 9 küsür ocak ayındada 10.81 çıkmış bu ay gel bidaha tahlil yapalım dedi dkt eğer yüksek çıkarsa tüp bebek dedi ama ist bir hastaneye danıştım çok yüksek değil yumurtalıklarınada bakmamız gerek eğer ii durumdaysa başka tedavide uygulayabilriz dedi aklım karıştı:44:

hbulduk canım.benim bi önceki ay 9 küsür ocak ayındada 10.81 çıkmış bu ay gel bidaha tahlil yapalım dedi dkt eğer yüksek çıkarsa tüp bebek dedi ama ist bir hastaneye danıştım çok yüksek değil yumurtalıklarınada bakmamız gerek eğer ii durumdaysa başka tedavide uygulayabilriz dedi aklım karıştı:44:

tatlım kafanı karıştırmak istemem ama eşin de sorun var mı?aşılama denediniz mi?:emir_bebek:

tatlım üzülmene gerek yok o kadar yüksek değil hemen tüp demeleri saçma olmuş tabi başka sorununuz yoksa :26:fsh için hayıt hapı var içebilirsin fsh ye çok iyi hatta bütün hormonlara iyi dengeliyo hormonları yumurta rezervini öğrenmek için bide amh diye bi test var onuda yaptırabilirsin:38:

tatlım üzülmene gerek yok o kadar yüksek değil hemen tüp demeleri saçma olmuş tabi başka sorununuz yoksa :26:fsh için hayıt hapı var içebilirsin fsh ye çok iyi hatta bütün hormonlara iyi dengeliyo hormonları yumurta rezervini öğrenmek için bide amh diye bi test var onuda yaptırabilirsin:38:

eşimde bi sorun yok.benim normalde prolaktin yükseti 1 senedir ilaç kullnıyorum şuan normal ama bu sefrde 2 aydır fsh yüksek çıktı.klomen kullandım 3 ay ama iğneye gerek yok dedi doktor herşey güzel dedi ama hamşlik olamdı.aşılama yaptırmadık en son tüp bebek diyen doktora sodum aşılama niye önermediniz diye tutma olasığı çok az ve gereksiz masraf dedi.
hayıtı 1 sene önce kullanmıştım ama şuan aslanğençesi ve civanperçemi içiyorum ama hayıt dahamı ii olur acaba

kızlar ben bi saatliğine yokum komşumuz çaya çağırdı bi koşu gideyim gelirim hadi bakalım siz sohbete devam edin ben kaldığımız yerden yetişirim byyyyyyyy:54::54::54:

eşimde bi sorun yok.benim normalde prolaktin yükseti 1 senedir ilaç kullnıyorum şuan normal ama bu sefrde 2 aydır fsh yüksek çıktı.klomen kullandım 3 ay ama iğneye gerek yok dedi doktor herşey güzel dedi ama hamşlik olamdı.aşılama yaptırmadık en son tüp bebek diyen doktora sodum aşılama niye önermediniz diye tutma olasığı çok az ve gereksiz masraf dedi.
hayıtı 1 sene önce kullanmıştım ama şuan aslanğençesi ve civanperçemi içiyorum ama hayıt dahamı ii olur acaba

tatlım hapı varmış kullananlar çok memnun bende incir kürü içiyom oda iyimiş:69::69:

eşinde problem yoksa canım ilk olarak genelde aşılama öneriyolar:68: tabi aşılamaya inanmayan dr lar da var:51:

Back
X