Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım ne yapacan sen gezmeye devam et biz okuruz senin yerine :69::66:

ececim yanlış okumuşsun canım gezmeye giden eda ben değilim.

ayrıca ben hastayım canım adetim bitince bende dua okumaya katılacam.şimdi okuyamıyorum tatlım.

ececim yanlış okumuşsun canım gezmeye giden eda ben değilim.

ayrıca ben hastayım canım adetim bitince bende dua okumaya katılacam.şimdi okuyamıyorum tatlım.

pardon canım yanlış kişiye çatmışım o zaman neyse zaten şaka yapmıştım umarım yanlış anlaşılmamışımdır :69::69::69::69::69::69:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233 sara_28+ son_ece eda33 hznbksl
selammmmmmmmmm

ooohh sefan olsun canım.iyi gezmişsin.annenler kayınvalidenler yakınmı?ne güzel.

canım 10 tane dua kaldı bitmesi için.

evet canım ikiside yakın sayılır...

tamam ben kalan 10 taneyi alayım tatlım ben olmasamda bana yazabilirsin dua kim için olursa olsun gecmişi bazen okuyamıorum özelden msj atabilirsin...

evet canım ikiside yakın sayılır...

tamam ben kalan 10 taneyi alayım tatlım ben olmasamda bana yazabilirsin dua kim için olursa olsun gecmişi bazen okuyamıorum özelden msj atabilirsin...

tamam tatlım ekliyorum seni.ağzına yüreğine sağlık.

yumoşum çatlayana kadar bitki çayı içiyorum canım maydanozun da buharını yaptım adet sonrası şimdi içiyorum rahmi temizliyomuş iltihap vs den:68:

bilmem ben maydoozu düşüge neden oluyo diye biliyodum rahmi temizlemek için sogan kürü daha iyi diye biliyorum bende sogan kürünü uyguluyorum şimdi kaynattım ılımasını bekliyorum zor da olsa içiyorum

metuka için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 150183

Eki Görüntüle 150184

leyla ..................... 20
son_ece................. 50
maonyaaa.............. 20
kardelen5233.......... 43
hznbksl................... 50
zelalca.................... 50
pikepolat(zeynep)..... 50
yeteeer.................... 20
eda33...................... 10