Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yumoşum çatlayana kadar bitki çayı içiyorum canım maydanozun da buharını yaptım adet sonrası şimdi içiyorum rahmi temizliyomuş iltihap vs den:68:

Yüksek miktarda maydanoz tohumu, rahimde kasılmalara sebep olarak hamilelerde düşüğe yol açabilir.

bak bunu buldum netten

bilmem ben maydoozu düşüge neden oluyo diye biliyodum rahmi temizlemek için sogan kürü daha iyi diye biliyorum bende sogan kürünü uyguluyorum şimdi kaynattım ılımasını bekliyorum zor da olsa içiyorum

yumurtlamaya kadar bi etkisi olmaz diye biliyodum ama bırakayım en iyisi:25: soğan kürü bana iyi gelmedi canım:37: karın ağrısı yaptı bi de kabız bilmem yaşayan var mı:44:

metuka için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 150183

Eki Görüntüle 150184

leyla ..................... 20
son_ece................. 50
maonyaaa.............. 20
kardelen5233.......... 43
hznbksl................... 50
zelalca.................... 50
pikepolat(zeynep)..... 50
yeteeer.................... 20
eda33...................... 10

toplam............ 313

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka

tatlım Allah kabul etsin sırada kim var:8::8::8::8::8:

yumurtlamaya kadar bi etkisi olmaz diye biliyodum ama bırakayım en iyisi:25: soğan kürü bana iyi gelmedi canım:37: karın ağrısı yaptı bi de kabız bilmem yaşayan var mı:44:

kabızlık bendede yapıyo canım gerçi normaldede çekiyodum ben kabızlıgı ama sogana başlayalı arttı gibi geldi katlanıyorum bebişim için :50::50:

kabızlık bendede yapıyo canım gerçi normaldede çekiyodum ben kabızlıgı ama sogana başlayalı arttı gibi geldi katlanıyorum bebişim için :50::50:

ayy canım kıyamam sana:43: ben dayanamadım işte tatlım:2: incire geçtim 3 ay o şimdi de bal+polen+arı sütünü deniyorum:69:

saracım ben daha okumadım ama birazdan okuyacam okundu olarak bilin müsait degildim bugün okumak için ama birazdan bitiririm siz okundu bilin

tatlım ben buraya yazdıklarımı zaten okundu olarak kabul ediyorum.çünkü okuyacağınızdan şüphem yok.

Back
X