Sabırla Bebeğini Bekleyenler

dun girdim cok zayifti sayfa acilmiyodu bende hemen ciktim bugunde yeni disardan geldim iyim canim sen nasilsin ???????????
aman canım hasta falan olmada...bende iyiyim çok şükür...bu gece uyku tutmadı beni sizlere bakayım dedim canım...:nazar::38:
amin canım amin
rabbim size sağlık versin
bizde gelicez peşinden işallah leylacım inanıhyorum ben

Rabbim sizlerede sağlık versin semicim...inşallah geleceksiniz canım bende bütün kalbimle inanıyorum..hepiniz :49::49::49: böle olacaksınız inşallah bitanem...:nazar::38::38:

gerçekten merak ediliyor
bizim bir arkadaş hani arada uğrayan bir arkadaşta değil hergün topikte olan bir kız bir gece çıktı
bir daha ne ses ne soluk.bidahada girmemiş zaten siteye.çok merak ediyoruz ama elden birşey gelmiyor

evet ya 30lu yaşlardada hasret vardı en son eşinden ayrılcağını söyledi bi daha haber alamadık ve hala merak ediyorum burdaki arkadaşlığımızında bu yanı zor:25::93:

eşinin doğum günü kutlu olsun canım...nice mutlu yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle ve seninle olsun :nazar::71:

inşallah selincim...güzel dileklerin için Allah razı olsun gülüm...inşallah sizlerde hamile kalırsınız bende sizlerde hamile iken yine konuşurum tatlım...:nazar::49::49::38::38:

cok saol canim cumlemize :71::71::71::71:

sanada iyi geceler tatlım..bende çıkacam birazdan...uykum gelmeye başladı...sabah kalkamayacam valla..zaten zor kalkıyorum...:nazar::38::38:

leylacım sabah erken kalkıyon iki canlısın git sıcak yatağında yat dinlen canım busemizde şimdi anne yeter bütün gün totoşunu dikiyon bi yatmıyon diyodur:nazar: :9::9::9:daha fazla yorulmayın canım:38::38::38::38:

aman canım hasta falan olmada...bende iyiyim çok şükür...bu gece uyku tutmadı beni sizlere bakayım dedim canım...:nazar::38:

Rabbim sizlerede sağlık versin semicim...inşallah geleceksiniz canım bende bütün kalbimle inanıyorum..hepiniz :49::49::49: böle olacaksınız inşallah bitanem...:nazar::38::38:

yok canim hasta deilim cok sukur ........iyi yapmissin tatlim ama kendini fazla yorma :16::16::16::16::16::16:

cok saol canim cumlemize :71::71::71::71:
amin cadıcım...:nazar::38::38::38:
leylacım sabah erken kalkıyon iki canlısın git sıcak yatağında yat dinlen canım busemizde şimdi anne yeter bütün gün totoşunu dikiyon bi yatmıyon diyodur:nazar: :9::9::9:daha fazla yorulmayın canım:38::38::38::38:

haklısın valla o uyudu bile..tekmelemeyi bıraktı zeloş teyzesi...bende yatacam canım..belim ağrıdı oturmaktan...sizden ayrılmak zor ama sabah görüşürüz hayırlısıyla...çok öpüyorum hepinizi tatlı yanaklarınızdan canlarım...Allah hepinize rahatlık versin güzeller...:nazar::38::38::38::38:

canım metukamız annesinde gezenti gibi geziyo:9::9::9:
aman hasta falan olmasında yeterki gezsin zeloşum...:nazar::38::38:
yok canim hasta deilim cok sukur ........iyi yapmissin tatlim ama kendini fazla yorma :16::16::16::16::16::16:

saol bitanem çıkıyorum cadıcım...çok öptüm hepinizi kızlar..iyi geceler...yarın görüşmek dileğiyle...sağlıkla kalın...:nazar::38::38:

amin cadıcım...:nazar::38::38::38:

haklısın valla o uyudu bile..tekmelemeyi bıraktı zeloş teyzesi...bende yatacam canım..belim ağrıdı oturmaktan...sizden ayrılmak zor ama sabah görüşürüz hayırlısıyla...çok öpüyorum hepinizi tatlı yanaklarınızdan canlarım...Allah hepinize rahatlık versin güzeller...:nazar::38::38::38::38:

git uyu canım zaten bütün gün masa başında belin ağrıyo evde kendine rahat bi ortam hazırla iyice dinlen :nazar:iyi geceler canım öpt.ikinizide:nazar:byyyyyyyyy:54::54::48::48::48:

git uyu canım zaten bütün gün masa başında belin ağrıyo evde kendine rahat bi ortam hazırla iyice dinlen :nazar:iyi geceler canım öpt.ikinizide:nazar:byyyyyyyyy:54::54::48::48::48:

bizde seni öptük zelalim..saol bitanem..iyi geceler...:nazar::38::38:

Back
X