Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet restoranta gitik yemek yedik buda persembe gunleri 12 ya kadar her yer acik centrumda dolastik biraz ve hava cok souktu ben usudum geldik ona kalsa sabaha kadar dolasicak ama ben dondum :66::66::66::66:

oh iyi yaptınız canım kafan dağılmıştır aslında böyle günleri sık yapmak lazım ama biz sadece özel günlerde yapıyoz:66::66::66::66::66:

şimdi evde test yaptım
prenseslerrrrrr
veee çift çizgi çıktı hamileyim:46::46::46:
ama iki üc dakika once adet oldum yani biraz geldi devam edicekmi bilmiyorum sancılandım biraz
sizce ne oluyor yardımcı olun ne olurrrr...

şimdi evde test yaptım
prenseslerrrrrr
ama iki üc dakika once adet oldum yani biraz geldi devam edicekmi bilmiyorum sancılandım biraz

hg canım:16:tatlım akıntın kırmızımı kahverengimi:26:

evet canim hayat ........... haftada bir gun mutlaka cikiyoruz ama fazla gec kalmiyoruz bugun haric :16::16::16::16:

ne güzel canım Allah muhabbetinizi arttırsın dahada iyi olun inş.:nazar::nazar::nazar:bende dışarda yemek yemeyi seviyom ama biz fazla gitmiyoz eşime diyom yapayım evde yiyelim :9::9::9:

şimdi evde test yaptım
prenseslerrrrrr

tatlım gözün aydın.ama yarın sabah ilk işin bi doktora gitmek olsun.inşallah hamilesindir.

Back
X