Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gününü bilmiyorum canım
ama korunmuyorum aylardır
adetlerim de çok düzensiz 1 aydan fazla adet olmadım

canım benim de adetim biara iki gün gecikmişti test yaptım evde pozitif çıktı çok ümitlenmiştim:43: ertesi sabah dr a gidecektim adet oldum:59: inşallah sen de öyle olmaz sabah idrarıyla testi tekrarla istersen

zelalca için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 150220

Eki Görüntüle 150221

zelalca............. 50
eda33................. 50
son_ece.............. 50
hznbksl................ 50
leyla21................ 50
semi................... 50
caadi.................. 13

toplam............ 313

kalan......................... 313

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca

Son düzenleme:
gününü bilmiyorum canım
ama korunmuyorum aylardır
adetlerim de çok düzensiz 1 aydan fazla adet olmadım

tatlım 1 ayınmı geçmişti keşke test için geceyi beklemeseydin sabahtan yapıp sonrada kan vermeye gitseydin kimyasalda bu kadar uzun gün geçmez kanaman çoğalırsa bu gece yok durursa sabah erkenden dr a gidin Allah korusun düşük olabilir tedbir alsınlar belkide progesteron eksiklğide olabilir oda kanama yapar :26::26:

kızlar dua okuyan okumayan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun o güzel yüreklerinize sağlık inş. hepimiz biran önce meleklerimize kavuşuruz Rabbim bizlerinde evlerini şenlendirsin kucağımızı doldursun inş. Rabbim hepinizin ne muradı varsa versin gönlünüzde ne dilğiniz varsa kabul etsin hepinizi çok seviyorum :48::48::48::48::48::48::48::48::48::54::54:

zelalca için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 150220

Eki Görüntüle 150221

zelalca............. 50
eda33................. 50
son_ece.............. 50
hznbksl................ 50
leyla21................ 50
semi................... 50
caadi.................. 13

toplam............ 313

kalan......................... 313

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca

kimde sıra tatlım:51:

kızlar dua okuyan okumayan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun o güzel yüreklerinize sağlık inş. hepimiz biran önce meleklerimize kavuşuruz Rabbim bizlerinde evlerini şenlendirsin kucağımızı doldursun inş. Rabbim hepinizin ne muradı varsa versin gönlünüzde ne dilğiniz varsa kabul etsin hepinizi çok seviyorum :48::48::48::48::48::48::48::48::48::54::54:

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım :71::71::71::71::71::71:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Back
X