Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zgünaydın herkese bir süredir giremedim nasılsınız saracım kırmızılar gelmiş okuyabildiğim kadar okudum hayırlısı olsun. bak bir sürü hastalık var.ünlü bir şarkıcı mesela isim vermiyim ama çok güzel bi bayan hiç adet olmamış.ve olmayacak.çocuk sahibi de olamayacak.her adetimizde görebildiğimize sevinmeliyiz..inşallah hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz en kısa süredetseni ekledim leylacım.nasıl gidiyor.ne kadar oldu bebişin.bu sabah testte beyaz çizgi gördüm.bu ne demek ilk defa oldu.hiç yeri bile belli olmazsdı şimdi belli.8gün var adete bilen varmı anlamını

ay zelalim ya şaşırttın beni..bu nik kimin kardeşinin mi canım?:nazar::38::38:

kimse yok ya..sabah beri bekliyorum canım bende...:nazar::26::26:

evet canım :9::9:bugün kızkardeşimde olduğum için hemen onun nikiyle girdim ama kıjlar daha ortada yok nerdeler ki acaba unuttularmı dersin:43::43::43::43:

zgünaydın herkese bir süredir giremedim nasılsınız saracım kırmızılar gelmiş okuyabildiğim kadar okudum hayırlısı olsun. bak bir sürü hastalık var.ünlü bir şarkıcı mesela isim vermiyim ama çok güzel bi bayan hiç adet olmamış.ve olmayacak.çocuk sahibi de olamayacak.her adetimizde görebildiğimize sevinmeliyiz..inşallah hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz en kısa süredetseni ekledim leylacım.nasıl gidiyor.ne kadar oldu bebişin.bu sabah testte beyaz çizgi gördüm.bu ne demek ilk defa oldu.hiç yeri bile belli olmazsdı şimdi belli.8gün var adete bilen varmı anlamını

günaydın calimerocum nasılsın canım :16:tatlım gebelik testindemi yoksa ovulasyon testindemi:26:

günaydın kızlar geç kaldığım için çok özür diliyorum.ama elimde olmayan sebeblerden oldu kusura bakmayın nolur.

tamam canım...valla güzel gidiyor şu anda calimerocum...inşallah sağlıkla kucağımada alırım hayırlısıyla..dualarınızı eksik etmeyin canım benim...beyaz çizgimi çıktı bunun anlamı ne acaba..test bozuk olmasın canım...idrarı taşırdın mı acaba?tekrar yap bakalım..biraz çişini tut ama...:nazar::38:
evet canım :9::9:bugün kızkardeşimde olduğum için hemen onun nikiyle girdim ama kıjlar daha ortada yok nerdeler ki acaba unuttularmı dersin:43::43::43::43:
iyi etmişsin canım..kızlar uyuyormu acaba..bilmiyorum valla...sarada yok ortalarda...:nazar::26::26::26: kardeşine selam canım...:nazar::3:
bu arada klavyem bozuk ondan araya giren harfler oluyo.kusura bakmayın:58::58:
önemli değil canım...:nazar::38::38:

günaydın kızlar geç kaldığım için çok özür diliyorum.ama elimde olmayan sebeblerden oldu kusura bakmayın nolur.

adını andım hemen geldin tatlım...hg canım..önemli değil..geç olsunda güç olmasın :38::38:

gebelik testinde canım ya.ama çook silik ama var diğer günler yoktu aynı testte:26::26::26::26:

tamam canım...valla güzel gidiyor şu anda calimerocum...inşallah sağlıkla kucağımada alırım hayırlısıyla..dualarınızı eksik etmeyin canım benim...beyaz çizgimi çıktı bunun anlamı ne acaba..test bozuk olmasın canım...idrarı taşırdın mı acaba?tekrar yap bakalım..biraz çişini tut ama...:nazar::38:

iyi etmişsin canım..kızlar uyuyormu acaba..bilmiyorum valla...sarada yok ortalarda...:nazar::26::26::26: kardeşine selam canım...:nazar::3:

önemli değil canım...:nazar::38::38:

as canım söylerim :38::38:leylacım inş. busemizde sağlıklı bi şekilde doğsun onuda resimlerindede olsa sevelim Allahım sizi korusun canım:nazar:

as canım söylerim :38::38:leylacım inş. busemizde sağlıklı bi şekilde doğsun onuda resimlerindede olsa sevelim Allahım sizi korusun canım:nazar:

amin bitanem ya...izmire gidersek sana mutlaka uğrayacam..eşime senden bahsettim zeloşum...güzel dualarına kocaman amin diyorum tatlım...Rabbim hepimizi korusun inşallah gülüm...öptüm bitanem...:nazar::38::38:

Son düzenleme:
kıjlar ben kahvaltı yapmaya gidiyom yapıp gelirim inş. kıjlarda toplanmış olur:16::16::16:

her gün yaptığım certain marka.üretim tarihi ocak 2011.eczacı dedi kimyasal bi gebeliği bile saptar en hassasucuz test diye.bundada fortel gibi yanlış pozitif olabiliyo.ondan umut bağlamak istemiyorum.sabah idrarında yaptım.yrn tekrar edeyim sabah ya da kendimi tutsam öbür gün daha garanti.evde bi sürü test varken biraz zor ama bakalım

kız zeloş senin adın arzumu

hg saram yok canım kızkardeşimin adı arzu buda onun niki tatlım duaya yiğenimide katarmısın prematüre doğdu çok çabuk hastalanıyo katarsan çok sevinirim tatlım ben kahvaltı yapıp geliyom ama dua hemen başlıcaksa beklerim :38::38::38:

Back
X