Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun..ismini ne koydun edacım..?
paşa koydum canım :)
süpermiş valla ismi...konuşmayı biliyormu canım?rengarenk mi...![]()
sultan papağanı yanakları yuvarlak kırmızı elma yutmuş gibi çok şirin henüz 5 aylık tabi birazda ürkek sadece ıslık çalıyor bir kaç aya konuşmaya başlar :) ne yapayım bana bir uğraş lazımdı benimde pike gibi çok tatlı bir kedim vardı eşim kesinlikle kabul etmedi evlendikten sonra çok canım yandı onu verirken sadece kuşla aynı evde yaşayabiliyormuş bende öyle yaptım :)
hayırlı olsun bitanem..konuşunca daha da şeker olur...![]()
saol bitanem...alırız inşallah eda teyzesi...görüşürüz tatlım..bende seni öptüm..teşekkür ederim canım inşallah buse büyüyünce ona da alırız en güzelinden :) öpüyorum canım çıkmam gerekiyor görüşürüz tekrar
selam kızlar nasılsınız?
herkese cok teşekkür ediyorum dualar için yüregünüze sağlık canım arkadaşlarım
saol bitanem...alırız inşallah eda teyzesi...görüşürüz tatlım..bende seni öptüm..
saol canım...smear testini yaptırdın mı?inşallah temizdir canım..seni merak etmiştim canım![]()
anladım bitanem...özlüyoruz seni ya...ah şu internetin yaptığını bak hele...bizde iyiyiz bitanem..busede iyi zeyno teyzesi...çok öpüyorum seni...dün akşam burda konuştuğumuz bir arkadaş vardı..sabah doktora gitmiş hamileymiş...ona sevindim şimdi...darısı başınıza olsun tatlım...
![]()
pike yani zeynonun yine neti gitti galiba ya...:26::26:
evet canım smear testim temiz cıktı cok şükür...ama
bende kan pıhtılaşması varmış bunu öğrendim ve bebeklerim ölüm nedeni buymuşş hem üzüldüm hemde sevindim cünkü en azından artık nedenini öğrendim ona göre tedaviye başlıcaz...
rabbim herkese hayırlısı versin sağlıklı bebişler nasip etsin hamişlere hayırlı doğumlar evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
bende kan pıhtılaşması varmış bunu öğrendim ve bebeklerim ölüm nedeni buymuşş hem üzüldüm hemde sevindim cünkü en azından artık nedenini öğrendim ona göre tedaviye başlıcaz...
rabbim herkese hayırlısı versin sağlıklı bebişler nasip etsin hamişlere hayırlı doğumlar evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
amin canım..darısı başınıza olsun inşallah zeynocum...cok guzelmiş, süper bi haber.. Amin canım inşallah hepimize kısmet olur...
uok canım işe dalmıştım, gecikmeden gondereyim istedim, şimdi geldim....
canım yaa... gecmiş olsun, neyseki ogrendin sebebini, insallah kucagına alacagın gebelikler yaşa tatlım....
ne testi ile anladılar pıhtılaşma sorununu canım
amin canım..darısı başınıza olsun inşallah zeynocum...
metukammmmmmmm hg bitanem..