gül bitanem hep gül..Rabbim gülmekten ayırmasın inşallah metukam...

gezmeyemi gittin maonyacım..gelince alırım ifadeni..gez eğlen tatlım..

bizim yerimizede gez...

saol bitanem...zeytin hiç yiyemiyorum kardelenim ya..midemi kaldırıyor...

ayşegülüm hg tatlım...ben gelene kadar gitmişsin ama...

ayyyyyy gözyaşlarım sel oldu metukam ya...iş yerinde beni mahvettin tatlım..Allahım razı olsun..ne güzel bir şiirmiş böyle...Rabbim inşallah tez vakitte sizlerede evlat nasip etsin bitanem ya...

ağladım valla kardelenim..çok dokunaklı...acayip duygulandım ya...

bana da dokundu kız,duygulandım bayaa

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ metuka+
slm kızlar...metukam ya şiir çok etkiledi canım..sana tekrar teşekkür ederim bitanem...gönülleri güzel arkadaşlarım benim..hepinizi çok seviyorum...

bizde seni çok seviyosssss

şişko leylaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa.. süpermiş tatlım... konuş cok iyi gelir bende kızımla konuşuyorum hep.. kendisi kedidir ama her halden anlar yanim.. :))
ALLAH SİZİ İYİ ETSİN EMİ,KIZLARI,OĞULLARI VARMIŞ
anladım bitanem...özlüyoruz seni ya...ah şu internetin yaptığını bak hele...bizde iyiyiz bitanem..busede iyi zeyno teyzesi...çok öpüyorum seni...dün akşam burda konuştuğumuz bir arkadaş vardı..sabah doktora gitmiş hamileymiş...

ona sevindim şimdi...darısı başınıza olsun tatlım...

kimmiş ki o,hayırlı olsun inşallah.
evet canım smear testim temiz cıktı cok şükür...ama
bende kan pıhtılaşması varmış bunu öğrendim ve bebeklerim ölüm nedeni buymuşş hem üzüldüm hemde sevindim cünkü en azından artık nedenini öğrendim ona göre tedaviye başlıcaz...
rabbim herkese hayırlısı versin sağlıklı bebişler nasip etsin hamişlere hayırlı doğumlar evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
bendede var canım pıhtılaşma,benimde bebişlerim tutunamıyo,galiba pıhtılaşma yüzünden.
canım hiç moralini bozma...aynı durum bizim müdürümüzdede vardı kadının şimdi 16 aylık tosun gibi oğlu var...inşallah sende hamile kalırsın...öptüm canım..
maşallah,maşallah,rabbim bizede nasib etsin.
testın guzel cıkmasına sevındım..ama neden bu kan pıhtılasması testını daha once yapmıyorlar hayret bısey..
bu pıhtılaşma testını nasıl yaptırıyoruz...ve ucret olarak pahalı mı acaba...
dr a soylesem benım ıcınde ıstek yapar mıkı..:44::44::44::44:
yapmıyolar canım yaa,isteyince bile binbir eziyet ediyolar,gerek yok falan diye,ama aslında infertilite araştırmasında,ilk bakılcak şeylerden biri bana göre.
devlet karşılıyo metuşum bu testi.