Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:60::60::60:canım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı:9::9::9:

kardelenim benn şeyyyy yaniii :17:yiyerek rejim yapıyom bu yeni çıkmış moda :9::9::9:

evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın gene :69::69:

al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyom :9:oda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo:9::9:

yiyerek rejimmi anammmmmm :30::30::30::30::30::30: banada öğretttt:34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.Allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,kardelen5233,pikepolat,88prenses22,zelalca,angelfbf,
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3: hepinize slm

serpicim hg canım nasılsın:48::48:bu arada kıj sen benim ze mi niye laldan ayırdın :9::9:bak seferoğullarıylala öbürü neydi:44:onlara dönmeyelim vermem yeşil zemi sana :9::9::9:

toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,kardelen5233,pikepolat,88prenses22,zelalca,angelfbf,
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3: Hepinize slm
selam serpil,hoş geldin:3:
:60::60::60:canım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı:9::9::9:

Kardelenim benn şeyyyy yaniii :17:yiyerek rejim yapıyom bu yeni çıkmış moda :9::9::9:

Evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın gene :69::69:

Al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyom :9:oda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo:9::9:
alemsin zeloşum yaaa,gerçekten bi ömürsün yani.:32:

[ı]kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin[/ı]

amin sara cım,aminnnnnnnnnnnnnn
ya ben leyla için endişelenmeye başladım,bi ses verse yaaaaaaa:14::14::14:

kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.Allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin

aminnnn kuzum aminnn rabbim gönülermzin muradını versin inşşşşşş

Dua insana ne gibi faydalar sağlar?

Dua, Allah'tan hidayet ve başarı talebidir. Dua, insanı, istediği her türlü başarıya ulaştırır.

Dua, rızkın genişlemesine, sağlığın artmasına, ömrün bereketlenmesine vesile olur.

Dua, hazinesi sonsuz, kerem ve ihsanı bol olan Allah'tan istemektir. O, bir şeye "ol" deyince olur. Bir isteğinin yerine getirilmesiyle O'nun hazinesi eksilmez.

Dua edeni Allah'ın rahmeti kuşatır. Allah'ın ihsanı ve yardımı ona yönelir.

Dua eden, Allah'a itaat etmiş olur. Duayı terk etmek günahtır, Allah'a karşı kibirlenmektir.

Genişlik ve sağlık zamanlarında dua etmek, darlık ve hastalık zamanlarında fayda verir.

Allah, kulunun çokça ve ısrarla dua etmesini sever.

Dua hayrı ve rahmeti çeker, zararı uzaklaştırır.

Dua eden, duasının yararını ya dünya hayatında ya da öldükten sonra muhakkak görür.

Her dua, Allah'ın indinde muhafaza edilir, karşılığı ya dünyada ya da âhirette verilir.

Dua, öyle kerim bir zattan istemektir ki, O kendisine açılan elleri boş döndürmekten utanır.

Dua insanı belâdan korur, inecek musibetlere karşı bir kalkandır.

Allah'ın takdirinin yerine gelmesi ile dua arasında bir çarpışma olur, dua Allah'ın takdirinin yerine gelmesinin acı etkilerini önler, şiddetini azaltır veya gelmesini geciktirir ya da tamamen ortadan kaldırır.

Dua, Kâdir–i Mutlak'a karşı son derece küçülme, huzu' ve huşûdur. Bu küçülme ve huşu', kerem ve rahmeti sonsuz olan Allah'ın rahmetini celbeder. Bunun için dua, ibadetin özü kabul edilmiştir.

Dua, düşmanların düzenlerini bozar, üzüntü ve sıkıntıları defeder. İnsanı ruhunu tasalardan arıtıp temizler.

canımm... iste akıl bu kadar, hayır ben onada öyle dedimmmm oda bukün sanıyo..:9::9::9:
neyse yarına kaldı artık bizim isler.. akıl kalmamıs harbiden yaa... neyse yarın ben yazmadan aksama yok olurum artık... sen anlarsın durumu..
.:9::9::9::9:

al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyom :9:oda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo:9::9:
hehe... evet bükün bende ööle yapiim artık:77::77::78::78::78::78: :60::60::60:

Back
X