Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım çok şükür
bu sabah gelen kırmızılara rağmenböle yaptım gelene
alıştım artık üzemiyor beni
bende bu ay bişey denesem mi diye düşünüyorum
daha doğrusu ne denesem
soğan suyu
yakı
süt,maydonuz buharı
bunlar denendi incir kürünü denemek istemiyorum
geriye birşey kaldımı ki:44::44::44::44:
nirdesin kızzzzz
bendekızlar gibi düşünüyorum
ya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa
nasıl yaniiii burdayım ya kızz
iyi akşamlar kıjlar
saracım aşşağıda bi seni görüyorum nasılsın canımmmmmmmmm![]()
bende iyiyim canım kardeşim askere gitcek geliyo ablasını görmeye![]()
slm kızlar ben yeniyim
merhaba kızlar
bende geldim
nasılsınız.varmı güzel haberler.hemiş olanlar günü gecenler tedaviye başlayanlar
kupayı alanlar
yetercim eşin nasıl oldu:26::26:eve çıktığınızı duymuştum en son
selam herkeze![]()
bıktım bu pcden
bağlantı gidiyor msj ya hiç gitmiyor ya 2 defa gidiyor:78::84::84:
hoşbuldum kızlar
hayırlı olsun ecenin tedavisi
tüp baby yemi başladı yoksa aşılamamı
zelalin yumoş çatlatma yöntemide fena değilmiş
bugün kuzenimin bebişi oldu.
rahatsız oldugum için ziyarete gidemedim ama çok güzel bir kızımız olmuş.esila
aceleci bebek annesi dra kontrole gidince hazır hastanedeyken galiba su kesesini patlatıvereyim demiş.![]()
selam millet...nasılsınız?
semi tebrik ederim..![]()
saaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaa nirdessünnnnnnnn?:84::84::84::84::84:
gel hadi.. ösledümm bi sarulakkkkkk.......![]()
canım şükür başladın tedaviye böyle şeyler düşünme çaresizlik falan moral yapabilceğin en iyi şey bütün kürlere bedel![]()
ya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa
yumurta gelisimi icin sabahları bal polen tavsiye ederim... ama balı yedikten sonra 15-20 dakika hiçbirsey yemiceksin içmiceksin..iyiyim canım çok şükür
bu sabah gelen kırmızılara rağmenböle yaptım gelene
alıştım artık üzemiyor beni
bende bu ay bişey denesem mi diye düşünüyorum
daha doğrusu ne denesem
soğan suyu
yakı
süt,maydonuz buharı
bunlar denendi incir kürünü denemek istemiyorum
geriye birşey kaldımı ki:44::44::44::44:
kıj ana senin bu olun beni deli ediyo deneme deneme deyip duruyo du babam gelsin onada sölücem![]()
canım pc açık kalmış ama ben yoktum.
canım gözün aydın.Allah hayırlı tezkereler almayı nasip etsin kardeşine.sizede sağ salim kavuştursun.
hoşgeldin canım
hoşgeldin semicim nasılsın canım?
selam kardelenim
hayırlı olsun semicim gözünüz aydın.allah sağlıklı hayırlı bi ömür nasip etsin yeni bebişe.
selam tatlım nasılsın zeynebim sultanım.![]()
tatlım inş. bu son kırmızıların olur bu aya bebişin gelir inş.bence inciri dene canım
![]()
saram hg bebeğim nasılsın şekerAllah razı olsun canım bütün askerler sağ salim gitsin gelsin inş.
len baba senin bu olun çok uğraşıyo benle![]()
canım benimmbol bol dua et, yürekten iyimser ol, güneslenmeye bak, pembe gözlüklerini tak ve doktorlar ne diyorsa sadece onu uygula.. sen şimdi tıbbi yardım alıyorsun..
önce Allah'a güven, sığın sonra doktorların sözünü dinle canım... kürler öyle bir tedavi yokken yapılan seyler bence...
yumurta gelisimi icin sabahları bal polen tavsiye ederim... ama balı yedikten sonra 15-20 dakika hiçbirsey yemiceksin içmiceksin..
[
selam tatlım nasılsın zeynebim sultanım.![]()
kıj ana senin bu olun beni deli ediyo deneme deneme deyip duruyo du babam gelsin onada sölücem![]()
saaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaa nirdessünnnnnnnn?:84::84::84::84::84:
gel hadi.. ösledümm bi sarulakkkkkk.......![]()
ohh.. canumm da gelmişş, bende sana cığırdum tatlum gel sarılak diye demincek, duydun mu?
![]()
canım biss rahat bırakıyorus onu, kendi halinde yaramass bisey senin abin... ama zararsız.. korkma yavrımm..![]()
![]()