mende oynaya oynaya gidem![]()
:87::87::87::87::87:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mende oynaya oynaya gidem![]()
kızlar ii geceler nasılsınız güzeller...![]()
meraba canim hos geldin ..... biraz geciktin yeni giti kizlar baya kalabalikti ...........
kıjlar herkese günaydınlar
ya ben leyloşu çok merak ediyom dün gece uyurken bile aklıma geldi nerde bu leyloş Allahıma emanet olsunlar:93:
günaydınnnnnnnn güzelliklerrrrrr![]()
günaydınnnnlarrr
günaydınnnnnnnn evet canım yaaaaaa bende merak ediyorum nerede bu kız![]()
yatercim 6 gün olmuş işedemi gitmiyoki yoksa o iş yerinden girerdi inş. iyilerdir Rabbim onları korusun:93::93:
yatercim 6 gün olmuş işedemi gitmiyoki yoksa o iş yerinden girerdi inş. iyilerdir Rabbim onları korusun:93::93:
temmuz annelerine yazdım,sordum,bi kişi bile,bilmiyoz bile demedi yaaaaaa,kötü hissettim kendimi,insan bari bilmiyoz der demi?![]()
günaydınlar şekerler nasılsınız bakem![]()
çok şükür canım gribim devam ediyor birde çene kemiğim açılmıyor sanki 20 lik çıkıyormuş gibi![]()
yapma ya sen 20 lik dişini çıkarmadınmıçok geçmiş olsun bebem kendine dikkat et eşininde sana ihtiyacı var bu ara iyi bak kendine gel öpimde iyileş
![]()
canım onlarda bilmiyolarmış sarayla bende sorduk bizden sıkıldılar galiba artık![]()
hımmm,olabilir ama onlarda merak etseler ya,arkedeşleri değil miydi leyloş?:97:
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bencebebğim sağol ama ben 20 şik leri aldırmıştım sonuncu alınalı 2 ay falan oluyor bu nedir nereden çıktı anlamdım![]()
hımmm,olabilir ama onlarda merak etseler ya,arkedeşleri değil miydi leyloş?:97: