Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıııııı ben çaktım köfteyihemen prezer.... alıyom ucunuda kesiyom yaba daba duuuuuu
![]()
canım hadi buda benden olsun![]()
buradayım kızzzzzzzzzzzzhuuuuuuuu kıjlarrrrrrr nirdesiniz bi başıma garip kaldım buralarda yeteyde hayalet olmuş bi görünüyo bi kayboluyo hüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
hıııııı ben çaktım köfteyihemen prezer.... alıyom ucunuda kesiyom yaba daba duuuuuu
![]()
kızlarrrrrrrrrr bende eşimin sakallarını traş ettim yakışıklı oldu kocişşşşşşş![]()
mirsi mirsi şekerimmmmmmmmmmmişte benim türk kadınım öpecem senieşine saatler olsun canım güle güle kıllansın
![]()
mirsi mirsi şekerimmmmmmmmmmm
ay uzamıştı kız bende hiç sevmemki dedim ki gel bakem otur önüme olmaz falan dedi ama benden kurtuluş varmıııııııı yakaldım veeeee kestimmmmmmmmm![]()
öle şekerim kadının fendi herzaman erkeği yener![]()
yav biz leyloşu diyoduk bütün topik kayboldu:44::44::44:yeter artık mügeye gidelimmi zamanı geldi![]()
gidek vallaaaaaaaaa bir günde bulur hepsini![]()
hayır yani kupadalarsa yani kötü olcak ben onu düşünüyom şincik durduk yerede deşifre etmeyek kıjları ayyyyyyyyy ne yapsak acaba :44::44::44::44::44:![]()
yetey ben biraz düşüneyim gelirim şeker :44::44::44:![]()