Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeloooş sorması ayıp sen niye ağlıyon :26::26::26::26::26::26:
sen ne belirtisi arıyon sorması ayıp ayşegülcüm :26::26::26::26::26::26::26:
kıjlar ben kaçayım yemek yapayım saat geldi akşama görüşürüz inş. öpt. şekerlerrr byyyyyy![]()
hoş geldinnnnmerhaba kızlaaaaaaaar men geldim nasılsınız bakem.
sabhtan beri ne güzel kaynatmışınız öyle.
hoş geldinnnnselam herkese nasilsiniz kizlar? ben cok iyiyim. ben de bebeyimin yolunu bekliyorum. insallah daha cok yeni..![]()
![]()
ayrı ayrı ağladık gelmediniz sarıldık ağladık yine gelmedinizzvallahi saracım zeytin yağ gibisin üste çıkıyosun koca gün ben burdaydım yeterle o kadar seslendik ağladık zırladık heç beriniz yoktunuz sen son 15 dakika yalnız kaldın onu deyon canım![]()
kıjlar ben kaçayım yemek yapayım saat geldi akşama görüşürüz inş. öpt. şekerlerrr byyyyyy![]()
bende kaçıyorum canlar dua okuyan herkesin ağzına sağlık saracım bende okurum bu akşam şuan kaç taneye ihtiyacımız var bana bildirirmisin ben bu akşam yada yarın bitireyim hepsini![]()
ne bileyim sonunda tırlattım
tatlım kardeşim biraz önce gitti biraz hüzünlendim![]()
aaaaaa nereye yaaaaaa meni bırakıp nereye gidiyon.
akşama ne yamak yapıyon kız banada bi akıl ver.![]()
zelalim canım allah kavuştursun sağlıcakla gitisn dönsün inşşşşşş
ne bileyim sonunda tırlattım
tatlım kardeşim biraz önce gitti biraz hüzünlendim![]()
hg canım tatlım bizlerde iyiyiz daha yenimi hamişsin![]()
Allah kavuştursun canım.güle güle gitsin güle güle gelsin.Allah senin kardeşininde tüm askerlerimizinde yardımcısı olsun.
canım sabah yumurtalı ekmek yapmıştım biraz ağır oldu diye sadece mercimek çorbası yapayım dedim mideyi rahatlatır![]()
evet daha 2 haftalik nasil gecicek zaman bilemiyorum cok heyecaanliyim![]()
Allah razı olsun canımay bi tuhaf oldum ya:93::93:
evet daha 2 haftalik nasil gecicek zaman bilemiyorum cok heyecaanliyim![]()
mende gidim barim yemek neyin yapim.sonra görüşürük öptüm sizi byyyyy![]()